Loading...
Tineke Bloemen2018-11-07T12:35:47+00:00
Tineke Bloemen

Over Tineke Bloemen

In 2002 besloot Tineke Bloemen om naast haar rol als ondernemer en coach bij een groot advies- en bemiddelingsbureau haar eigen coachingprogramma te starten.

Nu, meer dan vijftien jaar later, is Tineke leiderschapscoach voor ondernemers, managers en bestuurders. Ze biedt jou wat je nodig hebt, of dit nu coaching of advies is, inzake leiderschap en management. Vanuit haar fraaie kantoor in het oude gemeentehuis in Diessen voorziet ze je van hoogwaardige adviezen.

Sinds 2017 doet BLP intensief de boekhouding voor Tineke, zodat zij daar geen omkijken naar heeft en geen zorgen over hoeft te maken. Op deze manier blijft ze efficiënt bezig en kan ze zich richten op het coachen van haar cliënten. In Tineke zien wij een waardevolle relatie en wij bevelen haar dan ook van harte aan als je op zoek bent naar een professionele coach.

Tineke over BLP

De meeste ondernemers zijn geen managers. En ook geen boekhouders.
Met als gevolg: een onoverzichtelijke administratie en weinig zicht op wat er open staat of voordeliger geregeld kan worden.

Zo was het tenminste bij mij, voor ik klant werd bij BLP.

Het verschil? Het gevoel dat alles goed geregeld is. En de benadering. Want je voelt je er op en top klant.

Peter komt langs om de administratie op te halen, wil écht weten hoe het met jou en je bedrijf is (maar heb je een keer geen tijd, dan is dat geen punt) en geeft tips, suggesties en advies waar je écht iets aan hebt. Hij checkt betalingen, zoekt vragen uit, belt met de Belastingdienst, verzorgt aangiften, kortom, regelt alles wat geregeld moet worden voor een vlekkeloze afwikkeling van de financiële kant van mijn zaak. En, ook belangrijk: BLP is uitstekend bereikbaar. Of ik nu mail of bel, ik krijg altijd supersnel een reactie.

Ik ben met heel mijn hart bij mijn klanten en mijn werk betrokken. En dat doe ik met een gerust hart, sinds ik bij BLP klant ben!

Peter Vromans en Tineke Bloemen

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Nee bedankt, ik wil geen zakelijke klant worden.

Dat wil ik!

Keuze uit één van de acht kleuren

Besteed je boekhouding uit aan BLP en ontvang een gratis Secrid Twinwallet t.w.v. € 75,00

Portemonnee bruin