Loading...
Stucwerken Verstegen-de Laat2018-11-07T12:35:16+00:00
Raymond Verstegen aan het werk

Over Raymond en Bart

Al jaren zijn Raymond de Laat en Bart Verstegen actief in het stucwerk. Beide Brabantse mannen zijn 30 jaar oud, niet vies van een praatje en lolletje op z’n tijd en bovendien erg prettig om mee te werken. Ze zijn al lang bevriend en in 2010 startten ze allebei een eenmanszaak. Ze trokken veel met elkaar op en gunden elkaar het werk.

In 2015 zijn de twee eenmanszaken samengegaan in een VOF. Het jonge, dynamische stukadoorsbedrijf Verstegen-de Laat is gevestigd in Bergeijk en is ook in omliggende gemeenten actief. Het bedrijfsnaambordje is in vele tuinen te vinden.

De specialiteit van Verstegen-de Laat is het binnenwerk van particuliere woningen. Tegen een betaalbare prijs leveren de mannen goede kwaliteit in elke klus die ze klaren, of het nu gaat om een grote of kleine oppervlakte. Die kwaliteit uit zich in de vele soorten stucwerk, het gebruik van zowel traditionele als moderne technieken en het gebruik van de allerbeste materialen. Verstegen-de Laat is dan ook de betrouwbare en professionele stukadoor van vele tevreden klanten.

Raymond en Bart over de samenwerking

Zeven jaar geleden kwamen wij in contact met Peter, via een bestaande klant van hem. Na een eerste gesprek hadden we meteen een goed gevoel. Oprechte interesse, een persoonlijke benadering en een professionele houding maakte dat we met hem verder wilden. Nu we elkaar beter kennen is de samenwerking alleen nog maar verbeterd.

Wij zijn nog een jong bedrijf en dat heeft in het begin natuurlijk veel begeleiding nodig. Peter pakt dit uitstekend aan met een persoonlijke service. Meerdere keren per jaar kwam hij thuis langs en legde haarfijn uit hoe we er voor stonden. Begreep je iets niet, werd het net zo lang uitgelegd tot het duidelijk was. Dat is wel zo fijn, want stukadoren en boekhouden zijn twee hele verschillende dingen.

Wanneer we nu nog vragen hebben kunnen we natuurlijk altijd bij Peter terecht. Een mailtje of belletje is genoeg. Eens per jaar spreken we alles nog eens door en voor de rest hoeven wij ons alleen te concentreren op ons werk, al het administratieve wordt ons uit de hand genomen.

Een professionele en betrouwbare relatie, dat is waar BLP in onze ogen voor staat.

Stucadoors aan het werk

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Nee bedankt, ik wil geen zakelijke klant worden.

Dat wil ik!

Keuze uit één van de acht kleuren

Besteed je boekhouding uit aan BLP en ontvang een gratis Secrid Twinwallet t.w.v. € 75,00

Portemonnee bruin