Loading...
Star-Child2018-11-07T12:34:56+00:00
Nynke Kemper in kleermakerszit

Over Nynke

In 1999 verhuisde Nynke met haar ouders en haar broertje van het hoge en koude noorden terug naar het warme zuiden. Haar ouders zijn al sinds jonge leeftijd ondernemers en zochten naar een betrouwbare boekhouder. Via via kwamen ze bij BLP terecht en vanaf dat moment doen wij de boekhouding voor ze.

Naast de gedrevenheid in haar beroep als kinderdeskundige is ze ook heel erg ‘zen’. Ze helpt hiermee een heleboel kinderen om zich beter te voelen en dat vinden wij een erg goed initiatief. Een jonge en gezonde geest is de basis van een mooie toekomst.

Nynke wilde heel erg graag zelf haar boekhouding doen en wij hebben haar hierbij geholpen met het programma SamenOp van SnelStart. Met dit programma kijken wij over haar schouders mee.

Nynke over de samenwerking

Na mijn opleiding als kinderdeskundige heb ik een jaar in Australië en een half jaar in Zuid-Afrika gewerkt om kennis en vooral levenservaring op te doen. In 2016 was het moment voor mij aangebroken om voor mezelf te beginnen als professioneel begeleider voor kinderen. Vooral in de eerste periode waren er erg veel onzekerheden, wat natuurlijk bij ondernemen hoort. Gelukkig heb ik in de beginfase van mijn eigen bedrijfje op de hulp van Peter kunnen rekenen en was het daarom ook een gemakkelijke beslissing om BLP in te schakelen voor mijn boekhouding.

Ze zijn erg vernieuwend en geven adviezen waar je écht iets aan hebt. Zo hebben ze mij een passend boekhoudprogramma aangedragen, waardoor ik eenvoudig en plezierig al mijn facturen en uitgaven kan bijhouden. De rest van de rekensommen laat ik over aan de boekhouders, zodat ik die tijd kan spenderen aan kinder-yoga.

Door BLP heb ik het gevoel dat alles goedkomt. Op de achtergrond wordt mijn boekhouding gecontroleerd en krijg ik indien nodig advies om bij te sturen. Een erg prettige gedachte, waardoor ik alles wat er voor mij niet toe doet los kan laten en bezig kan zijn met mijn eigen ding.

Nynke Kemper

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Nee bedankt, ik wil geen zakelijke klant worden.

Dat wil ik!

Keuze uit één van de acht kleuren

Besteed je boekhouding uit aan BLP en ontvang een gratis Secrid Twinwallet t.w.v. € 75,00

Portemonnee bruin