Loading...
Ma Belle Beautysalon2018-11-07T12:34:41+00:00
Louise Vrolijk aan het werk

Over Louise

In 1997 startte Louise Vrolijk haar eigen schoonheidssalon Ma Belle Beauty en Permanent Make-Up. Inmiddels is haar prachtige salon al een aantal jaren gevestigd aan een pand aan de Steijgerweg 1 in Eindhoven, waarin meerdere soortgelijke bedrijven als die van Louise zijn gevestigd.

De knus ingerichte, gezellige salon van Louise biedt zowel dames als mannen veel mogelijkheden. Van pedicure- en manicurebehandelingen tot massages, schoonheids- en huidverbeteringsbehandelingen: Louise verzorgt ze allemaal. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in Permanente Make-Up. En niet zonder succes: in 2016 is ze verkozen tot beste Permanente Make-Up specialiste van de Gemeente Eindhoven.

Met haar rustige verschijning, haar expertise en haar passie voor het vak is Louise een unieke schoonheidsspecialiste die u heel hartelijk zal ontvangen in haar salon. U wordt onthaald met een kopje koffie of thee en u zal zich direct op uw gemak voelen. BLP beveelt Ma Belle Beauty en Permanent Make-Up dan ook van harte aan.

Louise over de samenwerking

Als schoonheidsspecialiste, pedicure en specialist in permanent make-up met veel liefde voor het vak, wil ik altijd het liefst met mijn vak bezig zijn.

Ik heb een hekel aan boekhouding van het zelfstandig ondernemerschap. Goed dat jaren geleden Peter Vromans van BLP administratiekantoor op mijn weg is gekomen om mij dit uit handen te nemen.

Voor mij was het belangrijk om iemand te hebben die begrijpt wat je doet en interesse heeft in hoe je leeft en werkt. Inmiddels zijn we 20 jaar verder, mijn schoonheidssalon is gegroeid, ik ben al twee keer van locatie veranderd én ik werk met personeel. De inzet en service van BLP is onveranderd hoog gebleven.

Ze staan voor je klaar, denken met je mee, begrijpen je vak en kunnen daardoor nóg beter adviseren vanuit hun technisch-administratieve deskundigheid. Tevens doet BLP de loonadministratie. Via de e-mail krijgen mijn werknemers en ik een overzichtelijke loonstrook. Kortom: blij dat ik BLP heb!

Louise Vrolijk

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Nee bedankt, ik wil geen zakelijke klant worden.

Dat wil ik!

Keuze uit één van de acht kleuren

Besteed je boekhouding uit aan BLP en ontvang een gratis Secrid Twinwallet t.w.v. € 75,00

Portemonnee bruin