Loading...
Ink & Iron Tattoo2018-10-31T11:49:56+00:00
Erwin Dielis | Woonservice de Kempen

Over Frank van Geffen

Sinds augustus 2017 doen wij zaken met Frank van Geffen, top-tatoeëerder en creatieve geest. In eerste instantie voor hem en zijn BV in de metaalbewerking, maar daarna volledig op zijn eenmanszaak Ink & Iron Tattoo. Frank heeft de beslissing gemaakt om over te stappen van accountantskantoor naar BLP administratiekantoor. Dit omdat de geboden service hetzelfde is, maar tegen een scherpere prijs.

Frank is iemand die graag creatief en met zijn handen bezig is. In het begin had Frank veel vragen over zijn BV en hier gaat de nodige tijd en centen inzitten, maar daar hebben we hem graag mee geholpen. En eind goed al goed, uiteindelijk was alles duidelijk en kon Frank zich volledig focussen op zijn tattooshop Ink & Iron.

Over de samenwerking

In het begin had Frank veel vragen over zijn BV, waar veel tijd en centen voor hem inzitten. Hier hebben wij hem graag mee geholpen. En eind goed al goed, uiteindelijk was alles duidelijk en kon Frank zich volledig focussen op zijn tattooshop Ink & Iron. Ink & Iron is inmiddels erg bekend in Bergeijk en omstreken. Ook klanten uit de rest van het land weten Frank inmiddels te vinden. Iedereen wil door hem getatoeëerd worden vanwege zijn geweldige en zeer gedetailleerde inktkunsten. Frank tatoeëert op verschillende gebieden, in kleur, zwart/grijs, sleeves, Japans, lettering, portretten (mensen en dieren) en cover-ups. Wil je hiervan een impressie? Bekijk dan zijn website, Facebookpagina en Instagramprofiel.

Erwin en Peter
Erwin Dielis | Woonservice de Kempen

Hij oefent zijn beroep uit in een mooie shop achter zijn woning in Westerhoven. Dit is een échte tattooshop als je er binnenloopt. De muren hangen vol met tekeningen, en de hele shop is artistiek aangekleed. Hartstikke leuk dus om een bezoekje aan te plegen, maar let op! Wil je dat Frank een tattoo zet? Hou dan rekening met een wachtrij, want hij is erg gewild! Ga voor meer informatie naar zijn website.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Nee bedankt, ik wil geen zakelijke klant worden.

Dat wil ik!

Keuze uit één van de acht kleuren

Besteed je boekhouding uit aan BLP en ontvang een gratis Secrid Twinwallet t.w.v. € 75,00

Portemonnee bruin