Loading...
Hairstyle Milou2018-11-07T12:34:22+00:00
Milou Luyten

Over Milou

In maart 2009 begon de jonge kapster Milou Luyten haar eigen kapperszaak. Ze startte als ambulant kapster en nadat de verbouwing van haar huis aan de Rosakker af was, opende ze een klein salonnetje in de garage. De goedlopende zaak Hairstyle Milou bleek al gauw te groot voor de kleine ruimte.

Als ambulant kapster reed ze in haar zwarte autootje met grote reclamesticker naar vele klanten, terwijl ze ook deels in haar garage nog klanten ontving. In 2017 verhuisde Milou naar de Kervelstraat in Bergeijk. Daar opende ze haar huidige salon waar haar klanten sinds dat moment naartoe komen. Het zwarte autootje is inmiddels niet meer nodig.

De klantenkring van Milou is zeer divers. Jong, oud, man, vrouw; iedereen kan bij Hairstyle Milou terecht voor een nieuwe look. Haar professionele houding, gevoel voor trends en frisse persoonlijkheid maken Milou tot een zeer gewaardeerde kapster in Bergeijk en omgeving.

Milou over de samenwerking

In 2009 ben ik als ambulant kapster gestart, nu heb ik een kapsalon aan huis. Peter Vromans was destijds mijn overbuurman en zodoende ben ik met hem in contact gekomen.

De boekhouding is niet aan mij besteed, omdat ik liever met het kappersvak bezig ben. Het is fijn dat ik alles bij hem neer kan leggen, zodat ik er zelf geen werk aan heb. Het is laagdrempelig en persoonlijk, ik kan hem alles vragen en hij zoekt het uit. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook met privé zaken denkt hij goed mee.

Ik ben blij dat ik met BLP in contact ben gekomen, en ben er van overtuigd dat we nog jaren een prettige samenwerking zullen hebben.

Milou Luyten aan het werk

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Nee bedankt, ik wil geen zakelijke klant worden.

Dat wil ik!

Keuze uit één van de acht kleuren

Besteed je boekhouding uit aan BLP en ontvang een gratis Secrid Twinwallet t.w.v. € 75,00

Portemonnee bruin