Loading...
Gijsbers en Gruijters Tegelwerken2018-11-07T12:34:09+00:00
Roy Gruijters

Over Kees en Roy

Deze twee mannen, Roy Gruyters en Kees Gijsbers, kennen hun vak. Het zijn op en top vakmannen, kwaliteit staat bij hun hoog in het vaandel. Dat zullen ze zelf niet snel van de daken roepen, omdat ze heel bescheiden zijn en liever niet op de voorgrond staan. Hun klanten zijn meestal grote bedrijven met bijbehorende grote projecten. Omdat ze elkaar al jaren kennen, werken ze vaak samen aan projecten in Bergeijk en omstreken.

Roy werd in 2012 door een kameraad in aanraking gebracht met het ondernemerschap. Na jaren werken voor een baas, vond hij dat aantrekkelijk klinken. In 2012 voegde hij de daad bij het woord door zich in te schrijven bij de KvK. Kenmerkend voor hem is dat hij altijd rustig is en eerst nadenkt voordat hij iets doet. Naast al dat harde werken is ontspanning ook belangrijk. Roy is geboren en getogen in Luyksgestel, maar hij houdt erg van reizen naar verre landen. Hij droomt ervan om ooit in het buitenland te gaan wonen. Hij weet waar zijn talenten liggen – bij het tegelzetten en niet bij boekhouden- en geeft de administratie dan ook graag uit handen aan BLP.

Kees is een paar jaar later als zelfstandig tegelzetter gestart (in 2015). Hij is nu nog te herkennen aan  zijn oude Volkswagen Passat, maar hoopt die binnenkort te kunnen vervangen door een bus, waar al dat gereedschap makkelijker in past. Hij houdt niet van half werk, steekt graag zijn handen uit de mouwen en wil altijd alles netjes afwerken. Hij woont, samen met zijn vriendin en hun hond, in Bergeijk. Dat Kees een handige jongen is, blijkt ook uit het feit dat hij hun eigen huis grotendeels zelf verbouwd heeft. Om te ontspannen gaat Kees graag vissen, maar van feestjes is hij zeker niet vies. Ook hij weet meer van tegelzetten dan van administratie en kwam via Roy bij BLP terecht.

Kees over de samenwerking

Vier jaar geleden kwam Roy Gruyters in contact met boekhouder Peter Vromans om zijn eigen bedrijf op te zetten als Tegelzetter. Drie jaar later kreeg ik, Kees Gijsbers, de kriebels om ook voor mezelf te beginnen. Daar kwam veel administratie bij kijken waar ik zelf helemaal nog niet in thuis was. Roy gaf me de tip om Peter eens te bellen. Hij was erg tevreden over hem en gaf me deze tip uit eigen prettige ervaring. Gouden tip, een echte aanrader!

Peter legt alles op een rustige manier uit, dat is erg prettig aangezien we er zelf weinig verstand van hebben en ik toch allemaal wel graag wil begrijpen wat er met mijn financiën gebeurt en moet gebeuren. Gelukkig heeft Peter geen 8.00 – 17.00u mentaliteit en kunnen wij hem, na onze werkdag, nog eens eventjes bellen om enkele dingen te vragen of te regelen! Overdag kan ik dus met mijn vak bezig zijn en ’s avonds kan ik rustig met Peter rond de tafel. Peter kijkt niet alleen naar alle cijfertjes, hij maakt ook graag een praatje over hoe het verder met je gaat onder het genot van een lekker kopje koffie! Hij komt graag bij u thuis de papieren ophalen zodat hij op kantoor alles rustig voor je kan doornemen en invoeren.

Ben je op zoek naar een flexibele, betrouwbare en een prettige samenwerkende boekhouder?

Bel Peter eens op, en vraag of hij bij u eens op de koffie wil komen.

Kees Gijsbers

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Nee bedankt, ik wil geen zakelijke klant worden.

Dat wil ik!

Keuze uit één van de acht kleuren

Besteed je boekhouding uit aan BLP en ontvang een gratis Secrid Twinwallet t.w.v. € 75,00

Portemonnee bruin