Woonservice de Kempen

Weten waarom onze relaties zo tevreden zijn? Lees de ervaringen van een woningaanpasser.

Over Erwin

 

Al een aantal jaartjes ondertussen werken we samen met Erwin Dielis van Woonservice de Kempen. Erwin is destijds binnengekomen via zijn vrouw Chantal. Zij was zzp-verpleegkundige en had haar boekhouding uitbesteed aan ons, momenteel werkt ze als verpleegkundig specialist binnen een ouderenorganisatie. Zij had ons aanbevolen aan Erwin en sindsdien hebben we een samenwerking.

Erwin is gespecialiseerd in het verrichten van interne aanpassingen zowel voor particulieren als professionele opdrachtgevers, bv. cultuurcentrum de Hofnar en de gemeente Valkenswaard maken al jaren gebruik van zijn diensten. Verder is hij met zijn bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van alle toepassingen van hardglas, zoals douchecabines of vol glazen deuren, maar ook voor alle type isolatieglas kunt u bij hem terecht. Daarnaast zorgt hij ervoor dat huizen volledig toegankelijk worden gemaakt, bv. als iemand minder goed te been is. Denk aan het installeren van een traplift, een rolstoelvriendelijke ingang of een berging voor een scootmobiel.

Met Erwin hebben wij veel contact, zowel persoonlijk, als telefonisch en zelfs via de app! De samenwerking verloopt dan ook als een trein en we zijn erg blij dat we hem tot onze relaties mogen rekenen. Mochten we ooit een woningaanpassing nodig hebben, dan weten we hem te vinden.

Erwin over de samenwerking

 

Via mijn vrouw die een hele goede ervaring heeft met Peter en zijn bedrijf zijn we in contact gekomen. Op dat moment was ik enkele jaren aan de slag met mijn glaszettersbedrijf en kort daarna werd een tweede bedrijf opgericht. Peter heeft me hierin goed begeleid en was op vele fronten een goede vraagbaak.

Het snel schakelen, persoonlijke contact en korte lijnen zijn voor mij de speerpunten van BLP. Dit ervaar ik als zeer prettig. Duidelijke afspraken over de kosten voor de geleverde diensten zijn ook helder. Al met al een hele prettige partner om mee op te trekken in je zelfstandige situatie waar administratie niet altijd voorop staat als prioriteit, als je praktisch bent ingesteld.

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een vacature, over BLP of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?