Verstegen-de Laat

Weten waarom onze relaties zo tevreden zijn? Lees de ervaringen van twee stucadoors.

Over Raymond en Bart

 

Al jaren zijn Raymond de Laat en Bart Verstegen actief in het stucwerk. Beide Brabantse mannen zijn 30 jaar oud, niet vies van een praatje en lolletje op z’n tijd en bovendien erg prettig om mee te werken. Ze zijn al lang bevriend en in 2010 startten ze allebei een eenmanszaak. Ze trokken veel met elkaar op en gunden elkaar het werk.

In 2015 zijn de twee eenmanszaken samengegaan in een vof. Het jonge, dynamische stukadoorsbedrijf Verstegen-de Laat is gevestigd in Bergeijk en is ook in omliggende gemeenten actief. Het bedrijfsnaambordje is in vele tuinen te vinden.

De specialiteit van Verstegen-de Laat is het binnenwerk van particuliere woningen. Tegen een betaalbare prijs leveren de mannen goede kwaliteit in elke klus die ze klaren, of het nu gaat om een grote of kleine oppervlakte. Die kwaliteit uit zich in de vele soorten stucwerk, het gebruik van zowel traditionele als moderne technieken en het gebruik van de allerbeste materialen. Verstegen-de Laat is dan ook de betrouwbare en professionele stukadoor van vele tevreden klanten.

Raymond en Bart over de samenwerking

 

Zeven jaar geleden kwamen wij in contact met BLP, via een bestaande relatie van hen. Na een eerste gesprek hadden we meteen een goed gevoel. Oprechte interesse, een persoonlijke benadering en een professionele houding maakte dat we met hen verder wilden. Nu we elkaar beter kennen is de samenwerking alleen nog maar verbeterd.

Wij zijn nog een jong bedrijf en dat heeft in het begin natuurlijk veel begeleiding nodig. BLP pakt dit uitstekend aan met een persoonlijke service. Meerdere keren per jaar komen ze thuis langs en leggen haarfijn uit hoe we er voor staan. Begrijp je iets niet, dan wordt het net zo lang uitgelegd tot het duidelijk is. Dat is wel zo fijn, want stukadoren en boekhouden zijn twee hele verschillende dingen.

Wanneer we nu nog vragen hebben kunnen we altijd bij BLP terecht. Een mailtje of belletje is genoeg. Eens per jaar spreken we alles nog eens door en voor de rest hoeven wij ons alleen te concentreren op ons werk, al het administratieve wordt ons uit de hand genomen.

Een professionele en betrouwbare relatie, dat is waar BLP in onze ogen voor staat.

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een vacature, over BLP of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?