Tineke Bloemen

Weten waarom onze relaties zo tevreden zijn? Lees de ervaringen van een ondernemerscoach.

Over Tineke

 

In 2002 besloot Tineke Bloemen om naast haar rol als ondernemer en coach bij een groot advies- en bemiddelingsbureau haar eigen coachingprogramma te starten.

Nu, meer dan vijftien jaar later, is Tineke leiderschapscoach voor ondernemers, managers en bestuurders. Ze biedt jou wat je nodig hebt, of dit nu coaching of advies is, inzake leiderschap en management. Vanuit haar fraaie kantoor in het oude gemeentehuis in Diessen voorziet ze je van hoogwaardige adviezen.

Sinds 2017 doet BLP intensief de boekhouding voor Tineke, zodat zij daar geen omkijken naar heeft en geen zorgen over hoeft te maken. Op deze manier blijft ze efficiënt bezig en kan ze zich richten op het coachen van haar cliënten. In Tineke zien wij een waardevolle relatie en wij bevelen haar dan ook van harte aan als je op zoek bent naar een professionele coach.

Tineke over de samenwerking

 

De meeste ondernemers zijn geen managers. En ook geen boekhouders.
Met als gevolg: een onoverzichtelijke administratie en weinig zicht op wat er open staat of voordeliger geregeld kan worden.

Zo was het tenminste bij mij, voor ik klant werd bij BLP.

Het verschil? Het gevoel dat alles goed geregeld is. En de benadering. Want je voelt je er op en top klant.

Ze komen langs om de administratie op te halen, willen écht weten hoe het met jou en je bedrijf is (maar heb je een keer geen tijd, dan is dat geen punt) en geven tips, suggesties en advies waar je écht iets aan hebt. Ze checken betalingen, zoeken vragen uit, bellen met de Belastingdienst, verzorgen aangiten, kortom, regelen alles wat geregeld moet worden voor een vlekkeloze afwikkeling van de financiële kant van mijn zaak. En, ook belangrijk: BLP is uitstekend bereikbaar. Of ik nu mail of bel, ik krijg altijd supersnel een reactie.

Ik ben met heel mijn hart bij mijn klanten en mijn werk betrokken. En dat doe ik met een gerust hart, sinds ik bij BLP klant ben!

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een vacature, over BLP of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?