Telewash Service

Weten waarom onze relaties zo tevreden zijn? Lees de ervaringen van een glazenwasser.

Over Stefan

 

We zijn nog maar korte tijd in zee met Stefan, maar dat komt omdat hij pas in september 2017 begonnen is met het ondernemerschap. We zijn er dan ook trots op dat wij het eerste administratiekantoor zijn met wie hij samenwerkt en hopen dat dit nog lang zo blijft.

Stefan is gespecialiseerd in het wassen van ramen, maar ook gevelbeplating, dakgoten, overkappingen, rolluiken en zelfs zonnepanelen. Om een indruk te krijgen van zijn verdiensten, zou je de Facebook-pagina van Telewash Service Bergeijk eens kunnen bekijken.

Vanaf het begin van de samenwerking doen wij ons best om goed bedrijfsadvies te geven. Dit doen we om onze relaties zo goed mogelijk te ontzorgen. Stefan hoeft zo geen kilometeradministratie meer te doen, aangezien hij met zijn bestelbusje niet privé rijdt.

De samenwerking met Stefan verloopt erg prettig en we hopen in de toekomst nog meer waardevol bedrijfsadvies te geven. En wat ons betreft blijft hij lekker onze ramen wassen! Wij raden hem dan ook ten zeerste aan.

Stefan over de samenwerking

 

Vorig jaar ben ik begonnen met mijn eigen onderneming en deed ik eerst zelf de boekhouding. Zowel ik als mijn vriendin zijn echter niet echt van de cijfertjes en we vonden het toch moeilijker dan gedacht. Daarnaast neemt het veel tijd in beslag, tijd die we liever in de onderneming en ons gezin steken. We hebben toen al snel besloten om op zoek te gaan naar een boekhouder die dit werk uit onze handen zou nemen.

Veel van mijn vrienden zijn ook zelfstandig ondernemer. Ik ben dan ook eens bij hen gaan informeren of zij nog een goede boekhouder wisten. Al snel viel de naam van Peter Vromans van BLP. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Peter en direct een afspraak ingepland. Al snel zat Peter bij mij aan tafel en na een prettig gesprek was de samenwerking een feit! Van dit eerste gesprek hebben we al meteen veel geleerd.

Wat erg fijn is aan BLP is dat je direct antwoorden op je vragen krijgt en dat geen vraag te veel is. Antwoorden zijn helder en duidelijk. De service is heel persoonlijk en dat geeft je een vertrouwd gevoel.

Een andere prettige bijkomstigheid is dat BLP werk uit handen neemt, maar meteen ook zorgt voor werk, werk wat je als beginnend zelfstandig ondernemer goed kunt gebruiken. Zo wordt het pand van BLP door mij van schone ramen voorzien en krijg ik regelmatig offerteverzoeken binnen van klanten/kennissen van Peter, Pascal en Nathalie.

Ik hoop dat we deze fijne samenwerking nog lang mogen voortzetten, maar daar ben ik wel van overtuigd!

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een vacature, over BLP of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?