Ink & Iron Tattoo

Weten waarom onze relaties zo tevreden zijn? Lees de ervaringen van een tattoo artiest.

Over Frank

 

Sinds augustus 2017 doen wij zaken met Frank van Geffen, top-tatoeëerder en creatieve geest. In eerste instantie voor hem en zijn BV in de metaalbewerking, maar daarna volledig op zijn eenmanszaak Ink & Iron Tattoo. Frank heeft de beslissing gemaakt om over te stappen van accountantskantoor naar BLP administratiekantoor. Dit omdat de geboden service hetzelfde is, maar tegen een scherpere prijs.

Frank is iemand die graag creatief en met zijn handen bezig is. In het begin had Frank veel vragen over zijn BV en hier gaat de nodige tijd en centen inzitten, maar daar hebben we hem graag mee geholpen. En eind goed al goed, uiteindelijk was alles duidelijk en kon Frank zich volledig focussen op zijn tattooshop Ink & Iron.

Over de samenwerking

 

In het begin had Frank veel vragen over zijn BV, waar veel tijd en centen voor hem inzitten. Hier hebben wij hem graag mee geholpen. En eind goed al goed, uiteindelijk was alles duidelijk en kon Frank zich volledig focussen op zijn tattooshop Ink & Iron. Ink & Iron is inmiddels erg bekend in Bergeijk en omstreken. Ook klanten uit de rest van het land weten Frank inmiddels te vinden. Iedereen wil door hem getatoeëerd worden vanwege zijn geweldige en zeer gedetailleerde inktkunsten. Frank tatoeëert op verschillende gebieden, in kleur, zwart/grijs, sleeves, Japans, lettering, portretten (mensen en dieren) en cover-ups. Wil je hiervan een impressie? Bekijk dan zijn websiteFacebookpagina en Instagramprofiel.

Hij oefent zijn beroep uit in een mooie shop achter zijn woning in Westerhoven. Dit is een échte tattooshop als je er binnenloopt. De muren hangen vol met tekeningen, en de hele shop is artistiek aangekleed. Hartstikke leuk dus om een bezoekje aan te plegen, maar let op! Wil je dat Frank een tattoo zet? Hou dan rekening met een wachtrij, want hij is erg gewild! Ga voor meer informatie naar zijn website.

Kantoor Bergeijk

Kantoor Den Bosch

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een vacature, over BLP of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Eykereind 12, 5571 EC Bergeijk

Parallelweg 76, 5223 AM 's-Hertogenbosch

Postbus 155, 5570 AD Bergeijk

Ma-Vr: 8:30-17:00 & 18:30-20:00

Za: 12:00-16:00

1
Hey, kan ik je ergens mee helpen?
Powered by