Hairstyle Milou

Weten waarom onze relaties zo tevreden zijn? Lees de ervaringen van een haarstyliste.

Over Milou

 

In maart 2009 begon de jonge kapster Milou Luyten haar eigen kapperszaak. Ze startte als ambulant kapster en nadat de verbouwing van haar huis aan de Rosakker af was, opende ze een klein salonnetje in de garage. De goedlopende zaak Hairstyle Milou bleek al gauw te groot voor de kleine ruimte.

Als ambulant kapster reed ze in haar zwarte autootje met grote reclamesticker naar vele klanten, terwijl ze ook deels in haar garage nog klanten ontving. In 2017 verhuisde Milou naar de Kervelstraat in Bergeijk. Daar opende ze haar huidige salon waar haar klanten sinds dat moment naartoe komen. Het zwarte autootje is inmiddels niet meer nodig.

De klantenkring van Milou is zeer divers. Jong, oud, man, vrouw; iedereen kan bij Hairstyle Milou terecht voor een nieuwe look. Haar professionele houding, gevoel voor trends en frisse persoonlijkheid maken Milou tot een zeer gewaardeerde kapster in Bergeijk en omgeving.

Milou over de samenwerking

 

In 2009 ben ik als ambulant kapster gestart, nu heb ik een kapsalon aan huis. Peter Vromans was destijds mijn overbuurman en zodoende ben ik met BLP in contact gekomen.

De boekhouding is niet aan mij besteed, omdat ik liever met het kappersvak bezig ben. Het is fijn dat ik alles bij BLP neer kan leggen, zodat ik er zelf geen werk aan heb. Het is laagdrempelig en persoonlijk, ik kan ze alles vragen en zij zoeken het uit. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook met privézaken denken ze goed mee.

Ik ben blij dat ik met BLP in contact ben gekomen, en ben er van overtuigd dat we nog jaren een prettige samenwerking zullen hebben.

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een vacature, over BLP of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?