DevelopMen

Weten waarom onze relaties zo tevreden zijn? Lees de ervaringen van drie programmeurs.

Over Jelmer, Rik en Roel

 

De techniek achter websites en webapplicaties, dat is de kern van de activiteiten van DevelopMen. In januari 2015 opgestart door Jelmer, Rik en Roel. Het contact tussen BLP en DevelopMen bestaat al langer. Jelmer en Roel waren al (tevreden) klanten met hun eenmanszaken. Vanaf 1 januari 2015 zijn hun eenmanszaken gestopt en hebben ze samen met Rik een VOF opgericht. De stap om de administratie via BLP te regelen, was een makkelijke en logische keuze.

Gevestigd in het bruisende creatieve hart van Strijp-S in Eindhoven doen ze hun werk. Gedrevenheid, flexibiliteit, kwaliteit, transparantie, no-nonsense en humor zijn woorden die ze gebruiken om zichzelf op hun website te omschrijven. Ze zitten niet op een eiland, dus werken ze veel samen met andere specialisten, zodat ze een full service oplossing kunnen bieden aan hun opdrachtgevers.

De drie mannen van DevelopMen lijken niet te voldoen aan het standaard beeld van de computer-nerd, teruggetrokken en alleen levend voor de computer. Verre van. Natuurlijk, hun passie voor programmeren voert de boventoon in hun werk, maar ze staan actief in het leven.

DevelopMen over de samenwerking

 

Als ondernemer is een juiste en volledige boekhouding natuurlijk belangrijk. Bij DevelopMen zijn we wel goed in programmeren, maar boekhouding is een vak apart. Gelukkig kunnen we hiervoor op de expertise van BLP rekenen. Op basis van onze facturen zorgen zij dat de boekhouding tot in de de puntjes klopt.

Voor vragen over zakelijke financiën of belastingen kunnen we altijd bij Peter terecht. Hij is goed bereikbaar en reageert snel op onze vragen met een antwoord waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. We worden altijd proactief geïnformeerd over de wet- en regelwijzigingen die van toepassing zijn op onze financiën.

We vinden het prettig dat de jaarcijfers persoonlijk worden toegelicht onder het genot van een bakkie koffie. En ook de jaarlijkse belastingaangifte is met de hulp van Peter zo geregeld.

Over Jelmer Keij

Buiten het werk houd Jelmer Keij zich vooral bezig met bier brouwen en wijn maken in de “hobbybrouwerij” Brouwpenootjes, met als resultaat meestal een lekker drankje. Voetbal volgt hij niet, maar een goed Rugby-toernooi kan hem wel boeien, zoals afgelopen jaar het WK en de jaarlijkse Six Nations.

Regelmatig is hij in het sfeervolle en gezellige Dublin te vinden. Af en toe maakt hij ook nog wel wat muziek: gitaar of drummen. De avonduren vult hij graag met games, zoals bijvoorbeeld GTA V.

Over Rik van Bakel

Rik van Bakel, geboren en getogen Eindhovenaar, is een grote voetbalfan (PSV!) en geniet daar zowel thuis als in het stadion van. Computers en programmeren hebben hem altijd geïnteresseerd, maar zijn blik is ruimer dan dat.

Oké, zijn Xbox slurpt soms wat van zijn tijd op, maar om te ontspannen en zijn creativiteit ruim baan te geven, speelt hij daarnaast gitaar in een band. En daar komt af en toe een heerlijk (speciaal)biertje bij kijken.

Over Roel van Dijk

Roel van Dijk is in zijn vrije tijd druk met Iris en Emily, zijn vrouw en kind, dat is natuurlijk een tijdrovende (en prettige) bezigheid. Hij maakt één keer in de week tijd vrij om te basketballen bij Achilles in Nuenen, dus lichaamsbeweging krijgt hij genoeg.

De PC en de Xbox blijven, in de uren die er nog over zijn, een leuk tijdverdrijf. Maar als er gezelligheid, lekker eten en drinken met vrienden op het menu staan, is hij er snel bij om er met volle teugen van te genieten.

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een vacature, over BLP of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?