By Jamie

Weten waarom onze relaties zo tevreden zijn? Lees de ervaringen van een webshopeigenaresse.

Over Jamie

 

In oktober 2017 is Jamie van der Sanden begonnen met haar eigen webshop voor kleding en woonaccessoires, By Jamie. Kort daarna is ze ook meteen een samenwerking begonnen met BLP administratiekantoor. Geen verkeerde zet als je het ons vraagt! Ze is destijds binnengekomen via haar vriend, die al sinds 2011 naar tevredenheid gebruikmaakt van de diensten van BLP voor zijn eigen onderneming.

Vanaf het begin hebben we Jamie ondersteund in het ondernemerschap, maar het grootste deel heeft zij helemaal zelf gedaan. Wanneer zij vragen had over belastingen of administratie, stonden wij voor haar klaar. En uiteraard blijven we voor haar klaarstaan en haar helpen met het administratieve proces.

Jamie is gespecialiseerd in modieuze kleding en woonaccessoires die ze hoogstpersoonlijk selecteert voor haar webshop. Het is dan ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op haar webshop als je interesse hierin hebt. Wij willen haar in ieder geval van harte aanbevelen.

Jamie over de samenwerking

 

Jaren geleden is de samenwerking met BLP begonnen, toen alleen nog voor het verwerken van de administratie van het bedrijf van mijn vriend. Dit is vanaf het begin altijd naar volle tevredenheid verlopen. Het was voor mij dus ook geen lastige keuze toen ik vorig jaar mijn eigen bedrijfje startte; ook mijn administratie wordt verwerkt door BLP. Peter heeft mij daarin vanaf het begin geadviseerd.

Door de jaren heen heb ik veel geleerd op administratief vlak en kom daarin zelf een heel eind, maar het team van BLP weet lastige vraagstukken altijd snel te beantwoorden en zet “de laatste puntjes op de i” zodat mijn administratie altijd goed verwerkt is. En niet geheel onbelangrijk; het enthousiasme van Peter en zijn team en de interesse die zij tonen, voor mij een grote meerwaarde in onze prettige samenwerking!

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een vacature, over BLP of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?