Adje Veldman

Weten waarom onze relaties zo tevreden zijn? Lees de ervaringen van een stucadoor.

Over Adje

 

Al meer dan 12 jaar adviseren wij Adje van A. Veldman Stucadoorsbedrijf op het gebied van de financiële administratie. Naast dat we hem onder één van onze leukste klanten rekenen, kunnen we hem na al die tijd ook gerust een vriend noemen. Het geeft ons erg veel energie om te zien hoe Adje gegroeid is, waar hij in 2007 stond en waar hij nu staat op het gebied van zijn bedrijf en het ondernemerschap.

Adje verdient zijn boterham met het doen van stucadoorswerkzaamheden. We kunnen met zekerheid zeggen dat die boterham welverdiend is. Het werk dat Adje doet, doet ie namelijk erg goed en hij heeft een hoop klanten naar tevredenheid geholpen. Maar het succes van A. Veldman Stucadoorsbedrijf wordt niet alleen door Adje behaald. Alex helpt hem met zijn werkzaamheden als stucadoor en de stiekeme drijvende kracht achter het bedrijf is Iris, die Adje ondersteunt bij administratieve werkzaamheden.

In het verleden hebben we Adje bij een hoop uitdagingen bijgestaan. Als er één ding is dat we belangrijk vinden, is dat onze relaties te allen tijde op de hoogte zijn van fiscale mogelijkheden. Het vertrouwen dat Adje in ons heeft, heeft hem dan ook veel voordelen opgeleverd. Hij is tevreden, wij zijn tevreden.

We willen Adje dan ook hartelijk aanbevelen als je op zoek bent naar een professionele en zeer leuke stucadoor. Neem gerust contact met ons op als je met hem in contact wil komen.

Adje over de samenwerking

 

Al ruim 12 jaar doen we zaken met BLP waar we erg blij mee zijn. De klik was er meteen, wat heel belangrijk is voor een goede samenwerking. We kunnen altijd onze vragen kwijt, ook buiten kantooruren. Ze beantwoorden alle vragen heel rustig en niks is te gek.

Wat ook heel fijn is, eens per kwartaal komen ze de boekhouding bij ons thuis ophalen. Als alles weer bijgewerkt is komen ze het terugbrengen en kunnen we meteen even tussentijds evalueren hoe het er voor staat. Scheelt een hoop gesjouw en altijd gezellig als ze weer eens langskomen!

BLP heeft ons echt geholpen met waar we nu staan en we hopen dat er nog vele jaren bij komen.

Zoek je nog een betrouwbaar en professioneel administratiekantoor? Dan raden wij zeker BLP aan!

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een vacature, over BLP of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?