Vertrouwde partners

Onze zorgvuldig geselecteerde partners sluiten aan bij de kwaliteit van onze dienstverlening en helpen jou graag bij jouw specifieke uitdaging of vraagstuk.

De beste hypotheek voor ondernemers

HypoCoach: dé hypotheekspecialist voor ondernemers. 

HypoCoach is een jong en dynamisch hypotheekadvieskantoor, dat is gevestigd in Oirschot. De oprichter en eigenaar van HypoCoach is Frank Kouwenhoven; hij heeft zijn sporen verdiend in de financiële dienstverlening. Gedurende ruim 20 jaar heeft hij ervaring opgedaan bij adviseurs, banken en vastgoedbeleggers.

In 2017 is HypoCoach opgericht. In eerste instantie bestonden de werkzaamheden louter uit het adviseren op het gebied van woonhuisfinanciering en het afsluiten van hypotheken en vermogensbeschermers (zoals een overlijdensrisico- en/of een woonlastenverzekering); dit zowel voor starters als voor doorstromers. Daarnaast heeft de focus van HypoCoach altijd gelegen op de ondernemer in privé; zo berekenen de meeste hypotheekadviseurs een hoger bedrag aan advieskosten omdat de hypotheek aanvraag van een ondernemer complexer zou zijn. Bij HypoCoach is dit niet het geval: ieder hypotheekadvies dat wij uitbrengen doen wij tegen hetzelfde scherpe tarief (zie ons dienstverleningsdocument voor het actuele tarief).

Helaas is het nog wel steeds zo dat ondernemers veel meer informatie moeten aanleveren dan mensen in loondienst. Zo moet de ondernemer de jaarcijfers van de laatste drie boekjaren kunnen overleggen, veelal wordt er om een toelichting op de activiteiten gevraagd en soms is ook nog een prognose vereist. HypoCoach verzorgt de begeleiding van dit gehele traject.

Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid. Naast het reguliere hypotheekadvies houdt HypoCoach zich ook bezig met:

Commerciële vastgoedfinancieringen

Bij commercieel vastgoed moet je denken aan woningen in verhuurde staat, uitpondingsprojecten, winkels, bedrijfsruimtes, en kantorencomplexen.

In vergelijking met de woningmarkt is het aantal aanbieders van financieringen in deze markt beperkt. Of geldverstrekkers bereid zijn een financiering te verstrekken is onder meer afhankelijk van de locatie, het object, de debiteur, de kwaliteit van de huurders en de looptijd van de huurcontracten. 

HypoCoach heeft jarenlange ervaring op dit specifieke vakgebied en ingangen bij diverse geldverstrekkers. Op basis van de eisen en wensen van de klant kunnen wij beoordelen welke maatschappij bereid is de meest geschikte financiering te verstrekken.

Zo zijn er grote verschillen tussen de geldverstrekkers als het gaat om tarifering, hoogte van de financiering, aflossingsverplichtingen en looptijd van de financiering.

Het financieren van projectontwikkeling

Meestal blijft het bankloket gesloten als het gaat om projectontwikkeling.

Een aantal partijen zijn in dit gat in de markt gesprongen. Zij zijn bereid zogenaamde bridge-financieringen te verstrekken. Dit zijn financieringen met een korte looptijd (maximaal 3 jaar).

Het kan hier gaan om bijvoorbeeld de acquisitie van een kantorencomplex en transitie tot appartementen voor verkoop of verhuur, aankoop van een woning die nog geschikt moet worden gemaakt voor de verhuur, of complete nieuwbouwprojecten.

De belangrijkste factoren waar de geldverstrekker naar kijkt zijn het object, het subject en de exit. De klant moet bij deze laatste vorm van financieren wel rekening houden met hogere tarieven.

Neem contact met HypoCoach op

Overweeg je een woonhuis of een beleggingspand te gaan kopen, wil je je hypotheek oversluiten of ben je actief in het commercieel vastgoed, maak dan kennis met HypoCoach.

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je een adviesgesprek of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?