Loading...
Particulieren2018-09-26T11:56:47+00:00

Besteed de aangifte inkomstenbelasting uit aan BLP!

BLP administratiekantoor doet jaarlijks de aangifte voor meer dan 400 particulieren. Door onze unieke aanpak zorgen we ervoor dat er geen cent verloren gaat.

Waarom?

Als particulier ben je nooit volledig op de hoogte van de huidige belastingwetten en zijn er dus altijd posten waar je geen rekening mee houdt. Als administratiekantoor zijn we hier wel volledig van op de hoogte en nemen we dit mee tijdens het doen van je aangifte. Plus, je bent er zelf geen waardevolle tijd aan kwijt en verzekerd van de best mogelijke uitkomst.

Voordat we de aangifte voor je kunnen doen, moeten we de nodige documenten van je krijgen. Elk jaar ontwikkelen we een nieuwe online vragenlijst, die je per e-mail ontvangt en vervolgens gemakkelijk invult met je computer. Belangrijke documenten upload je daarmee ook gemakkelijk door simpelweg een foto te maken van het document, een Excel-overzicht bij te voegen of gewoon een PDF te uploaden. Alles wat we van je moeten weten bevragen we, dus je weet precies wat je nodig hebt en dat er niks ontbreekt! Mocht het zo zijn dat je twijfelt of bepaalde kosten aftrekbaar zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Aangezien we werken met persoonsgegevens is extra nadruk gelegd op de veiligheid van je gegevens. Zo worden alle gegevens versleuteld verstuurd naar een veilige server.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vragenlijst uit te printen als je dit liever op papier doet. Alle documenten scan je vervolgens en mail je naar ons of je verstuurt deze per post naar onze postbus. Gewoon af komen geven op kantoor kan natuurlijk ook!

Zodra we alle bestanden en gegevens van je ontvangen hebben, verwerken we zo spoedig mogelijk je aangifte. Het enige wat je nu hoeft te doen is je mailbox in de gaten houden.

Anderen gingen je voor…

“Ik wil jullie even complimenteren met de vragenlijst. Aangifte was nog nooit zo makkelijk. :)” ~ Angela

“Peter heeft ons enorm geholpen met de aangifte. Adviserend, luisterend, precies wat wij nodig hadden.” ~ Sjoerd Slaaf

“Goed werk geleverd. Ook het programma waar jullie mee werken ziet er gelikt uit. Heel duidelijk en netjes. Top.” ~ Johan en Jessie Veraart

Kies voor BLP en laat je aangifte inkomstenbelasting doen!

Aanvragen of wijzigen van toeslagen

Ben je niet zo thuis in de wereld van toeslagen? We bieden de mogelijkheid om tijdens het doen van de aangifte inkomstenbelasting uit te rekenen op welke toeslagen je recht hebt.

Contact opnemen

Aanvragen of wijzigen van aanslagen

Heb je een huis gekocht of verkocht en wil je een voorlopige teruggave van de inkomstenbelasting aanvragen? Laat het ons dan weten. Wij nemen dit proces volledig uit handen van je.

Contact opnemen

Wil je zelf ondernemer worden?

Met het ABC van BLP zorg je voor een kickstart in het ondernemerschap.

Advies

Begeleiding

Coaching

Word ook zzp’er!

Nee bedankt, ik wil geen zakelijke klant worden.

Dat wil ik!

Keuze uit één van de acht kleuren

Besteed je boekhouding uit aan BLP en ontvang een gratis Secrid Twinwallet t.w.v. € 75,00

Portemonnee bruin