Over ons

Wij zijn een écht familiebedrijf. Opgericht met de intentie om ondernemers zorgeloos hun eigen vak te laten uitoefenen.

Betrouwbaar

Ontvang proactief advies van je vaste contactpersoon. Geen omkijken meer naar je administratie.

Servicegericht

Neem tijdig financiële besluiten door onze snelle en kwalitatieve service. Ook in de avond en het weekend.

Waterdicht

Gevoelige bedrijfsgegevens zijn altijd veilig. Onze dienstverlening is volledig in lijn met de privacywetten.

Wie we zijn

Ambitieuze specialisten met een passie voor cijfers

Wij zijn een écht familiebedrijf. Opgericht met de intentie om ondernemers zorgeloos hun eigen vak te laten uitoefenen, zonder dat hier enig papierwerk bij komt kijken. Met een groeiend team van ambitieuze cijferspecialisten, verzorgen wij de volledige administratie voor een groot aantal ondernemers.

Jaar ervaring

Begonnen als start-up op een zolderkamertje. Uitgegroeid tot een professioneel kantoor.

Tevreden opdrachtgevers

Ondernemers en particulieren in alle soorten en maten. We begeleiden je professioneel van A tot Z.

Ervaren professionals

Groeiend team van specialisten op verschillende gebieden. We staan dagelijks voor je klaar. 

Ons verhaal

Onze missie is dat jij je kunt richten op de leuke kant van het ondernemen, terwijl wij de administratieve zaken op ons nemen en ervoor zorgen dat alles op het juiste moment aangeleverd is bij de juiste personen en instanties. Je hebt te allen tijde inzicht in jouw boekhouding en we hebben regelmatig contact met je, zodat je op tijd en verantwoord beslissingen neemt. Wij helpen je graag vooruit, zodat je zorgeloos je werk kunt blijven doen.

We richten ons op de zzp’er. Tussen onze klanten kom je daarom veel vakmanschap tegen. Denk hierbij aan stucadoors, schilders, verpleegkundigen, grafisch designers, coaches, tegelzetters, timmerlieden, kappers, schoonheidsspecialisten en nog veel meer. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat je verantwoord onderneemt! Ondernemen is leuk en uitdagend. Dit moet ook zo blijven, zonder enige belastingtechnische bijkomstigheden.

“Voor vragen over zakelijke financiën of belastingen kunnen we altijd bij BLP terecht. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel op onze vragen met een antwoord waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. We worden altijd proactief geïnformeerd over de wet- en regelwijzigingen die van toepassing zijn op onze financiën.”

Developmen |Programmeurs

“De boekhouding is niet aan mij besteed, omdat ik liever met het kappersvak bezig ben. Het is fijn dat ik alles bij BLP neer kan leggen, zodat ik er zelf geen werk aan heb. Het is laagdrempelig en persoonlijk, ik kan ze alles vragen en zij zoeken het uit. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook met privézaken denken ze goed mee.”

Milou Luyten |Haarstyliste

“Het snel schakelen, persoonlijke contact en korte lijnen zijn voor mij de speerpunten van BLP. Duidelijke afspraken over de kosten voor de geleverde diensten zijn ook helder. Al met al een hele prettige partner om mee op te trekken in je zelfstandige situatie waar administratie niet altijd voorop staat als prioriteit.”

Erwin Dielis | Woningaanpasser

Word deel van de familie

Onze klanten zijn als familie

Als je ervoor kiest om een samenwerking met ons aan te gaan, word je deel van de familie. Wij staan namelijk uitsluitend voor een succesvol en duurzaam samenwerkingsverband. Ben je eenmaal klant bij ons, dan ga je ook niet meer weg. Wij werken niet via uurtje factuurtje en doen graag wat extra voor je. We hechten veel waarde aan onze relatie met je. We komen daarom ook regelmatig bij je langs en bij vragen kun je te allen tijde bij ons terecht. Niks is te gek.

Maak kennis met het team

Ons team van specialisten

Maak kennis met de drijvende kracht achter het succes van BLP. Ons team staat dagelijks voor je klaar om je te helpen met je specifieke vraagstuk en verzorgen je volledige administratie.

Peter Vromans

Peter Vromans

Algemeen Directeur

Het werken met jonge mensen, hen adviseren en zien dat ze goed terecht komen; daar doe ik het voor! Persoonlijke contacten buiten de deur vind ik heel belangrijk.

Arlette Das

Arlette Das

Aangiftemedewerker

Fiscale aangiftes kennen voor mij geen geheimen. Als aangiftemedewerker ben ik hier dagelijks mee bezig. Graag voorzie ik je ook van helder advies bij fiscale vraagstukken, dit is een uitdaging voor me.

Pascal Vromans

Pascal Vromans

Operationeel Directeur

Naast het bouwen en onderhouden van websites zorg ik ervoor dat jij als relatie tevreden bent én blijft. Ik tover graag een lach op je gezicht, waar ik tevens veel energie en voldoening uithaal.

Steven de Wit

Steven de Wit

Boekhouder/administrateur

Ingewikkelde boekhoudingen zie ik als een grote uitdaging. Ik krijg er veel energie van om jouw administratie van tot A tot Z in orde te maken en om de puzzel als het ware op te lossen en compleet te maken.

Nathalie Vromans

Nathalie Vromans

Assistent Accountant

Nauwkeurigheid en netheid zijn voor mij belangrijke competenties. Boekhouding kan soms best een rommelige klus zijn, maar ik weet de orde te allen tijde te behouden.

Jouw foto hier?

Jouw foto hier?

Bekijk onze vacatures

We zijn met enige regelmaat op zoek naar versterking van ons groeiende team. Wil jij deel uit maken van het succes van BLP? Bekijk dan de openstaande vacatures op de vacaturepagina.

Neem een kijkje in ons kantoor

Het hoofdkwartier van BLP

Al onze werkzaamheden vinden plaats vanuit ons nieuwe kantoor op het Eykereind 12 in Bergeijk. Hier ontvangen we je hartelijk en zetten we ontzettend lekkere koffie voor onze bezoekers en klanten.

Kantoor Bergeijk

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je een adviesgesprek of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar.

Eykereind 12, 5571 EC Bergeijk

Postbus 155, 5570 AD Bergeijk

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00