Loading...
BLP
Over ons2018-10-30T13:38:38+00:00

Wij zijn een écht familiebedrijf. Opgericht met de intentie om ondernemers zorgeloos hun eigen vak te laten uitoefenen, zonder dat hier enig papierwerk bij komt kijken. Met drie medewerkers sterk, allen met de achternaam Vromans, verzorgen wij de volledige administratie voor een groot aantal ondernemers.

Onze missie is dan ook dat jij je kunt richten op de leuke kant van het ondernemen, terwijl wij de administratieve zaken op ons nemen en ervoor zorgen dat alles op het juiste moment aangeleverd wordt bij de juiste personen en instanties. Je hebt te allen tijde inzicht in jouw boekhouding en we hebben regelmatig contact met je, zodat je op tijd en verantwoord beslissingen neemt. Wij helpen je graag vooruit, zodat je zorgeloos je werk kunt blijven doen.

We richten ons op de zzp’er. Tussen onze klanten kom je daarom veel vakmanschap tegen. Denk hierbij aan stucadoors, schilders, verpleegkundigen, grafisch designers, coaches, tegelzetters, timmerlieden, kappers, schoonheidsspecialisten en nog veel meer. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat je verantwoord onderneemt!

Ondernemen is leuk en uitdagend. Dit moet ook zo blijven, zonder enige belastingtechnische bijkomstigheden.

Maak kennis met ons team

Nathalie Vromans
Nathalie VromansAdministratief Medewerkster
Ik ondersteun Peter met administratieve werkzaamheden. Boekhouding kan soms best een rommelige klus zijn, maar ik weet de orde te behouden. Nauwkeurigheid en netheid zijn voor mij belangrijke competenties.

Ik zorg voor een efficiënte opslag van klantgegevens in ons (digitale) systeem en verwerk nauwkeurig de boekhoudingen van onze opdrachtgevers.

Peter Vromans
Peter VromansAlgemeen Directeur
Geboren in Ede (Gelderland), maar getogen in Eindhoven en Valkenswaard. Momenteel woon en werk ik in Bergeijk. Inmiddels ben ik heel wat jaren werkzaam in de administratie en nog steeds blijven cijfers me enorm boeien.

Het werken met jonge mensen, hen adviseren en zien dat ze goed terecht komen; daar doe ik het voor! Persoonlijke contacten buiten de deur vind ik heel belangrijk. Ik ben – gelukkig – niet iemand die achter zijn bureautje oud wil worden!

Pascal Vromans
Pascal VromansMarketing Manager
Bij BLP ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Naast het onderhouden van de website zorg ik ervoor dat jij als klant tevreden bent én blijft. Daarnaast optimaliseer ik de bedrijfsprocessen en de gebruikerservaring.

Ik tover graag een lach op je gezicht, waar ik tevens veel energie en voldoening uithaal. Jouw ervaring met BLP is mijn top prio. Oh ja, ik ben geen échte tovenaar trouwens!

Kennismaken met het team?

Neem contact op

Kennismaken met het team?

Neem contact op

Nee bedankt, ik wil geen zakelijke klant worden.

Dat wil ik!

Keuze uit één van de acht kleuren

Besteed je boekhouding uit aan BLP en ontvang een gratis Secrid Twinwallet t.w.v. € 75,00

Portemonnee bruin