Offerte aanvragen

Wil je je boekhouding uitbesteden, gericht belastingadvies ontvangen of gebruikmaken van een andere dienst van BLP? Vraag dan hieronder direct en gemakkelijk een offerte aan. Ontvang binnen één werkdag een heldere prijsopgave.

E-mail ons

info@blpbv.nl

Bezoek ons

Eykereind 12, 5571 EC Bergeijk

Vraag hier je persoonlijke offerte aan en ontvang binnen één dag bericht.

Gewenste dienst(en)

Gewenste aanvullende dienst(en)

Kantoor Valkenswaard

Vraag en antwoord

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijn gegevens achterlaat in het contactformulier?

Wanneer je je gegevens achterlaat en op “Versturen” drukt worden jouw gegevens via onze beveiligde server naar ons gestuurd. Een van onze medewerkers zal dan binnen één werkdag contact met je opnemen om jouw vraag te bespreken en/of om een afspraak te maken.

Welke tarieven hanteren jullie?

De kosten van onze dienstverlening zijn afhankelijk van een aantal factoren en rusten geheel op maatwerk. Tijdens een adviesgesprek overleggen we je persoonlijke situatie, de gewenste diensten die je wil afnemen, de rechtsvorm van je onderneming, de hoeveelheid facturen die er verwerkt dienen te worden en of je een online administratie wil. Als dat gedaan is, geven we je een heldere kostenomschrijving.

Kan ik gemakkelijk overstappen als ik al een boekhouder heb?

Jazeker! We hebben een gratis overstapservice als je momenteel al je administratie uitbesteed hebt aan een andere boekhouder, administratiekantoor of accountant.

Hoe worden mijn gegevens beveiligd?

Er is veel gedaan op het gebied van privacy en veiligheid. Alle bestandsuitwisseling vindt plaats via onze eigen veilige servers. Informatie die we via onze website verwerken en cookies die we gebruiken zijn samengesteld in een privacybeleid.

Zodra je kiest voor BLP stellen wij een verwerkersovereenkomst voor je op. Communicatie via chat doen we via de veilige oplossing Signal Private Messenger.

Er is een responsible disclosure beleid, dat betekent dat we – naast het zelf actief zoeken naar kwetsbaarheden in onze systemen – ook openstaan voor meldingen van kwetsbaarheden ontdekt door derden. Indien er een kwetsbaarheid gevonden is, lossen we deze zo snel mogelijk op.

Kan ik ook bij jullie terecht als particulier?

We bieden een aantal diensten aan waar je als particulier van gebruik kan maken. Zo verzorgen we elk jaar de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting voor meer dan 150 particulieren.

Wil je ondernemer worden en hier begeleiding bij ontvangen? Dan staan we voor je klaar. We begeleiden je van A tot Z in het proces van starter naar succesvolle ondernemer.

Komen jullie bij mij langs voor een afspraak?

Uiteraard. Het eerste kennismakingsgesprek vindt standaard bij jou op kantoor, thuis of ergens anders naar wens plaats. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt in een omgeving naar keuze.

Daarnaast komen we elke periode bij je langs om de boekhouding op te halen en de stand van zaken te bespreken. Wanneer je ervoor kiest om elk jaar een jaarrekening te ontvangen, komen we bij je langs voor een belastingbesparend adviesgesprek.

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze gesprekken op ons kantoor te laten plaatsvinden. Naast een fijne service kun je dan ook nog eens genieten van onze heerlijke koffie.

In welk gebied leveren jullie diensten?

Onze dienstverlening verrichten we aan ondernemers door heel Nederland en Vlaanderen. We zijn gevestigd in Bergeijk, een dorp in de regio Eindhoven.

Woon je in een straal van 50 km van Bergeijk? Dan komen we persoonlijk bij je langs voor verschillende afspraken. Woon je buiten een straal van 50 km? Geen probleem! We maken gebruik van oplossingen die videobellen en hulp op afstand heel gemakkelijk maken.

Stuur ons een e-mail

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hieronder je gegevens achter.

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?