Bruikbare extra’s

Services, oplossingen en tools waar je kosteloos gebruik van mag maken bij afname van onze diensten.

Digitalisering

Onze dienstverlening is voor een groot deel online. Wanneer je ervoor kiest om een samenwerking te starten, krijg je direct toegang tot een online klantomgeving. Deze omgeving is altijd toegankelijk en zorgt voor kortere communicatielijnen.

Hierin stel je vragen, heb je inzage in je digitale dossiers, staan je facturen, lever je bestanden en documenten aan en nog veel meer.

Automatisering

BLP administratiekantoor onderneemt veel op het gebied van automatisering. Zo maken we gebruik van speciale software waardoor bepaalde processen geautomatiseerd kunnen worden. Hiermee besparen we waardevolle tijd en jij onnodige kosten.

Denk aan het automatiseren van (bepaalde onderdelen van) je boekhouding, zoals een automatische bankkoppeling.

Updates

Naast het verlenen van onze fiscale en financiële diensten voorzien we je regelmatig met waardevolle informatie. We schrijven regelmatig blogs over nieuwe (belasting)wetten, (online) marketing en voorzien je van bruikbare tips.

Dit doen we om jou als ondernemer elke keer een beetje slimmer en succesvoller te maken. Jouw succes is onze missie.

Oplossingen en tools

Overzicht, bestandsuitwisseling, communicatie en veiligheid.

Online administratie

Overzichtelijk dashboard met de meest recente bedrijfscijfers. Maak een foto van inkoopfacturen en bonnetjes met de mobiele app. Verstuur snel en gemakkelijk verkoopfacturen naar je klanten. Werk samen in de administratie met je contactpersoon van BLP in de cloud.

Online dossier

Veilig bestanden uitwisselen in je persoonlijke omgeving. Digitaal vragen stellen en taken afhandelen. Toegang tot je persoonlijke dossier met belangrijke bestanden en formulieren. Denk aan jaarrekeningen en fiscale aangiftes.

Online administratie

Waardevolle voordelen van een online administratie bij BLP

Dashboard

Krijg te allen tijde inzicht in de cijfers van je onderneming. Bekijk je omzet, resultaat, openstaande inkoop- en verkoopfacturen, saldo, kas- en bankstroom en nog veel meer.

Bankkoppeling

Bankafschriften opvragen om in je boekhouding te verwerken zijn verleden tijd. Een bankkoppeling werkt alle af- en bijschrijvingen automatisch bij in je boekhouding.

Facturatiemodule

Maak en verstuur zelf gemakkelijk en snel je facturen via onze webapplicatie of mobiele app. Alle gemaakte verkoopfacturen komen automatisch in je boekhouding.

Relatiebeheer

Beheer eenvoudig je klanten en leveranciers vanuit je online omgeving. Zie in één oogopslag waar inkoop- of verkoopfacturen openstaan en wie je top-klanten zijn.

Inkoopfacturen en bonnetjes

Inkoopfactuur of bonnetje ontvangen? Zet deze direct in je boekhouding door er een foto van te maken met de mobiele app. Inclusief scan & herken.

Mobiele app

Geen computer bij de hand? Geen probleem. Met onze mobiele app heb je toegang tot je online boekhouding waar je wil, wanneer je wil, vanaf je smartphone of tablet.

Veiligheid & Privacy

Zorgvuldig omgaan met privacygegevens en veiligheid

Verwerkersovereenkomst

Bespaar tijd met een verwerkersovereenkomst die wij voor je maken en ontvang updates met informatie om jouw onderneming te laten voldoen aan de AVG.

Mailen

Standaard e-mail is vandaag de dag niet veilig genoeg meer om vertrouwelijke informatie te versturen. Om dit te dekken is een e-mailplatform geïmplementeerd.

Websitebeveiliging

De website wordt zorgvuldig beheert door een professional en staat onder toezicht van een ICT Security-bureau. De website scoort een A+ op verschillende security-scans.

Bestandsuitwisseling

Bestandsuitwisseling loopt bij ons nog maar bij enkele relaties per post. Met het online dossierplatform “Mijn BLP” deel je veilig gegevens met ons en wij met jou.

Chatten

Chats lopen vaak via servers buiten de EU. Om dit te dekken is een app geïmplementeerd om inbreuk op privacy van derde partijen te voorkomen.

SSL-certificaat

Onze website is voorzien van een uitgebreid SSL-certificaat, dat ervoor zorgt dat gegevens die je verstuurt via de website niet kwetsbaar zijn voor hackers en krakers.

Privacybeleid

Je weet te allen tijde waar je aan toe bent als relatie van BLP met ons uitgebreide en overzichtelijke privacybeleid. Hierin staat hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Serverbeveiliging

Er is veel gedaan om ervoor te zorgen dat alle data op onze systemen veilig is. Onze servers zijn dusdanig dichtgetimmerd, dat de kans op een datalek minimaal is.

Maatregelen

Om te voldoen aan de AVG zijn er vele technische en organisatorische maatregelen genomen en een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld.

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je een adviesgesprek of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?