Overzichtelijke loonstroken met daarop alleen de informatie die écht van belang is, dat is wat je als ondernemer nodig hebt. Veel loonstroken zijn echter moeilijk te lezen en bevatten veel onnodige informatie. Het kost je veel tijd om de informatie die er toedoet te scheiden van de zaken die niet relevant zijn.

Kraakheldere loonstroken

De loonstroken van BLP geven in één oogopslag weer wat de stand van zaken is. Ze zijn duidelijk en gestructureerd opgesteld en worden naar wens per week, per maand of per 4 weken geleverd. Via e-mail, naar jou als ondernemer én rechtstreeks naar de werknemer. Daarbij is er de mogelijkheid om alle stroken te raadplegen via een handige Cloud-oplossing.

Vakantie

De loonstroken geven tevens inzicht in de opbouw en opname van vakantiedagen en de stand van het vakantiegeld. Elke cao kan hierin meegenomen worden. We maken daarnaast een duidelijk kostenoverzicht van een werknemer voor jou als werkgever. Ook stellen we arbeidscontracten op en ontvang je hierover advies.

Aangifte Loonheffingen

Onze loonservice houdt ook in dat we je maandelijkse verzorging van de aangifte Loonheffingen richting de Belastingdienst voor onze rekening nemen. Bovendien maken we aan het einde van elk jaar een uitgebreid loonoverzicht en jaaropgaves voor jouw werknemers.

Laat het BLP doen

Payday!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op