Inkomstenbelasting

>>Inkomstenbelasting
Inkomstenbelasting2018-06-14T15:12:05+00:00

Elk jaar doen een groot aantal particulieren de aangifte inkomstenbelasting nog steeds helemaal zelf. Stiekem gaat hier best wat tijd in zitten, omdat er een hoop belastingtechnische zaken bij komen kijken. De verloren tijd had je evengoed in je eigen werk kunnen steken.

Uitbesteden

Heb je er weleens over nagedacht om de gehele aangifte uit te besteden aan een administratiekantoor? Laat jezelf helpen en kies voor BLP! Voor een betaalbaar tarief nemen wij het werk voor je uit handen. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee voor je. Je bent dan wel wat kosten kwijt aan de dienst die wij je leveren, maar de tijd die je jezelf ermee bespaart weegt sterk op tegen die kosten. Je kunt namelijk bezig zijn met jouw eigen werk, terwijl wij de gehele aangifte inkomstenbelasting voor je doen. Het enige wat je dan nog zelf moet doen is alle stukken verzamelen en je gegevens opgeven. Dit is gemakkelijk te doen via onze online vragenlijst.

Waarom BLP?

Wij onderscheiden ons van anderen door onze persoonlijke benadering. Je moet het gevoel hebben dat jij de touwtjes in handen hebt, terwijl wij de fiscale werkzaamheden van je overnemen. Op deze manier kun je lekker met andere dingen bezig zijn, terwijl wij het werk voor je doen! Wij denken graag met je mee en geven proactief fiscaal advies, zodat je nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan. Met onze 25 jaar vakkennis zijn wij je optimaal van dienst.

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Dus zoek je een betrouwbare partner die graag de aangifte inkomstenbelasting voor je doet? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je vooruit en staan altijd voor je klaar: zelfs op zaterdag en in de avonduren! Wanneer je op onderstaande button drukt en het formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Nee bedankt, ik wil geen zakelijke klant worden.

Dat wil ik!

Keuze uit één van de acht kleuren

Besteed je boekhouding uit aan BLP en ontvang een gratis Secrid Twinwallet t.w.v. € 75,00

Portemonnee bruin