Btw-aangifte laten doen?

De btw-aangifte laten doen door een specialist is een verstandige keuze. Geniet als ondernemer van de vele fiscale en financiële voordelen die onze dienstverlening met zich meebrengt.

Betrouwbaar

Ontvang proactief advies van je vaste contactpersoon. Geen omkijken meer naar je administratie.

Servicegericht

Waterdicht

Btw-aangifte laten doen

Je btw-aangifte laten doen door een specialist op het gebied van belastingen en fiscaal recht levert jou als ondernemer vele fiscale voordelen op. De kennis die een ervaren professional heeft op het gebied van belastingen, heb je als ondernemer vaak zelf niet in huis. Denk aan de verschillende kosten die aftrekbaar zijn en de regels van fiscale aftrekposten. Vaak valt er veel meer geld uit te halen dan je denkt. Laat daarom je btw-aangifte doen door een specialist. Voor een optimale aangifte omzetbelasting, besteed je je boekhouding uit. BLP administratiekantoor is je hierbij graag van dienst. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van alles wat te maken heeft met belastingen en fiscale aftrekposten, ontvang je een dienstverlening van hoge kwaliteit.

Moet ik btw-aangifte doen? En zo ja, wanneer?

Als ondernemer voor de btw ben je in Nederland verplicht btw-aangifte te doen bij de Belastingdienst. De Belastingdienst bepaalt of je de btw-aangifte maandelijks, per kwartaal of per jaar moet indienen. Hierin geef je aan hoeveel btw je berekend hebt voor je opdrachten en hoeveel btw je ontvangen hebt die aftrekbaar is. Niet elke ondernemer is verplicht btw-aangifte te doen. Denk aan verpleegkundigen, docenten en journalisten. Bekijk hier een volledige lijst van alle btw-vrijgestelde bedrijfsactiviteiten en branches.

Hoe doen wij de btw-aangifte?

BLP administratiekantoor dient voor een groot aantal ondernemers de periodieke btw-aangifte in. Voor de meesten is dit per kwartaal. De frequentie hiervan ligt aan de grootte van je onderneming en je (verwachte) omzet.

De btw-aangifte dienen wij in op basis van de boekhouding. Deze werken we constant bij en controleren we volledig in de periode van de btw. Daarna gebruiken we inlogcodes van de Belastingdienst om de btw-aangifte voor je in te dienen.

 

Trotse partner van AFAS Software en SnelStart

AFAS software

“Voor vragen over zakelijke financiën of belastingen kunnen we altijd bij BLP terecht. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel op onze vragen met een antwoord waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. We worden altijd proactief geïnformeerd over de wet- en regelwijzigingen die van toepassing zijn op onze financiën.”

Developmen |Programmeurs

“De boekhouding is niet aan mij besteed, omdat ik liever met het kappersvak bezig ben. Het is fijn dat ik alles bij BLP neer kan leggen, zodat ik er zelf geen werk aan heb. Het is laagdrempelig en persoonlijk, ik kan ze alles vragen en zij zoeken het uit. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook met privézaken denken ze goed mee.”

Milou Luyten |Haarstyliste

“Het snel schakelen, persoonlijke contact en korte lijnen zijn voor mij de speerpunten van BLP. Duidelijke afspraken over de kosten voor de geleverde diensten zijn ook helder. Al met al een hele prettige partner om mee op te trekken in je zelfstandige situatie waar administratie niet altijd voorop staat als prioriteit.”

Erwin Dielis | Woningaanpasser

Word deel van de familie

Onze relaties zijn als familie

Als je ervoor kiest om een samenwerking met ons aan te gaan, word je deel van de familie. Wij staan uitsluitend voor een succesvol en duurzaam samenwerkingsverband. Ben je eenmaal relatie bij ons, dan wil je ook niet meer weg. Wij werken niet via uurtje factuurtje, doen graag wat extra voor je en hechten veel waarde aan de samenwerking met jou. We komen daarom ook regelmatig bij je langs en bij vragen kun je te allen tijde bij ons terecht. Niks is te gek.

BLP aan het werk
DevelopMen
GlorySmile
Oorburg Intermodaal B.V.
Veldman
Stucwerken Verstegen-de Laat

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je een adviesgesprek of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?