Boekhouding

>>Boekhouding
Boekhouding2018-06-14T15:10:54+00:00

Teveel met je boekhouding bezig zijn is zonde van je kostbare tijd als ondernemer. BLP zorgt ervoor dat je boekhouding op orde is, zodat jij je kunt bezighouden met je beroep. We adviseren en begeleiden jou vanaf de gang naar de Kamer van Koophandel tot aan het lezen van de balans. Onze boekhoudservice biedt de keuze uit twee mogelijkheden:

  • Wij verzorgen jouw complete boekhouding;
  • Je gaat zelf online boekhouden en wij kijken als professional over je schouder mee.

Bij optie 1 hoef je slechts de stukken te verzamelen. Wij doen de rest. Kies je er liever voor om zelf je boekhouding online te regelen, dan ga je gebruikmaken van het gebruiksvriendelijke en betaalbare softwareprogramma SnelStart. Wij nemen in dat geval een begeleidende rol aan en bieden je graag hulp op de momenten dat jij er behoefte aan hebt.

We vinden het belangrijk dat de service geheel is afgestemd op jouw wensen en verwachtingen. Daarom bieden we je naast bovenstaande opties ook de keuze uit boekhouding bij ons op kantoor of boekhouding bij jou op de zaak of thuis. De prijzen voor al onze vormen van boekhoudservice zijn bovendien zeer betaalbaar.

Ordners

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk onderstaande animatievideo en kom erachter hoe je op een simpele manier minder belasting hoeft te betalen als je je boekhouding uitbesteed aan BLP.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Nee bedankt, ik wil geen zakelijke klant worden.

Dat wil ik!

Keuze uit één van de acht kleuren

Besteed je boekhouding uit aan BLP en ontvang een gratis Secrid Twinwallet t.w.v. € 75,00

Portemonnee bruin