Boekhouding uitbesteden?

De boekhouding uitbesteden is een slimme zet. Geniet als ondernemer van de vele fiscale en financiële voordelen die onze dienstverlening met zich meebrengt.

Betrouwbaar

Ontvang proactief advies van je vaste contactpersoon. Geen omkijken meer naar je administratie.

Servicegericht

Waterdicht

Boekhouding uitbesteden

Het is gunstig om te kiezen voor het uitbesteden van je boekhouding. Als ondernemer bespaar je hier waardevolle tijd mee, die je in je onderneming kan steken. Met meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van de boekhouding voor ondernemers, is er veel kennis in huis van de verschillende belastingregels- en wetten. Hier haal jij als ondernemer je voordeel uit. Een goede boekhouder verdient zichzelf terug. BLP administratiekantoor maakt dit gegarandeerd waar. Naast het verzorgen van je volledige boekhouding, ontvang je proactief advies van je vaste adviseur. Wanneer je je boekhouding uitbesteed aan BLP administratiekantoor, ben je verzekerd van een minimale tijdsinvestering op het gebied van de financiële administratie.

Kies de vorm die het beste bij je past

BLP administratiekantoor biedt je volledige vrijheid op de manier waarop je de boekhouding uitbesteed. Kies zelf de vorm van boekhouding die je het meeste aanspreekt en het beste aansluit bij je persoonlijke situatie en wensen.

Traditioneel boekhouden

Traditioneel boekhouden of ‘schoenendoos boekhouden‘ is de beste keuze voor ondernemers die hun facturen en bonnetjes het liefste op de oude vertrouwde manier in een schoenendoos gooien. Je persoonlijke adviseur van BLP komt deze doos bij je ophalen en neemt deze terug naar kantoor. Daar wordt de boekhouding verwerkt en gecontroleerd voor de periodieke btw-aangifte. Zodra dit gedaan is, krijg je je doos weer terug. Uiteraard mag je ook te allen tijde bij ons langskomen, voor een overheerlijk kopje koffie en een babbeltje.

Online boekhouden

Kun je goed overweg met software en wil je genieten van vele voordelen en kosteloze extra’s? Kies dan voor online boekhouden. Met online boekhouden krijg je een online administratie, die je gemakkelijk inziet door middel van de webapplicatie en mobiele app. Deze komen inclusief dashboard, facturatiemodule en nog veel meer handige tools.

Het verschil van online boekhouden in vergelijking met traditioneel boekhouden is dat er veel zaken geautomatiseerd zijn met een online administratie. Dit gaat gepaard met een vast lager tarief. Lekker voordelig dus!

Je maakt zelf foto’s van je inkoopfacturen en bonnetjes via de mobiele app op je smartphone. Verkoopfacturen maak je gemakkelijk en snel zelf via de ingebouwde facturatiemodule. Deze komen direct in je boekhouding terecht, zonder dat hier een boekhouder aan te pas komt.

Uiteraard controleren de medewerkers van BLP je boekhouding zorgvuldig en koppelen de zaken waar nodig. 

Trotse partner van AFAS en SnelStart

AFAS software

“Voor vragen over zakelijke financiën of belastingen kunnen we altijd bij BLP terecht. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel op onze vragen met een antwoord waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. We worden altijd proactief geïnformeerd over de wet- en regelwijzigingen die van toepassing zijn op onze financiën.”

Developmen |Programmeurs

“De boekhouding is niet aan mij besteed, omdat ik liever met het kappersvak bezig ben. Het is fijn dat ik alles bij BLP neer kan leggen, zodat ik er zelf geen werk aan heb. Het is laagdrempelig en persoonlijk, ik kan ze alles vragen en zij zoeken het uit. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook met privézaken denken ze goed mee.”

Milou Luyten |Haarstyliste

“Het snel schakelen, persoonlijke contact en korte lijnen zijn voor mij de speerpunten van BLP. Duidelijke afspraken over de kosten voor de geleverde diensten zijn ook helder. Al met al een hele prettige partner om mee op te trekken in je zelfstandige situatie waar administratie niet altijd voorop staat als prioriteit.”

Erwin Dielis | Woningaanpasser

Word deel van de familie

Onze relaties zijn als familie

Als je ervoor kiest om een samenwerking met ons aan te gaan, word je deel van de familie. Wij staan uitsluitend voor een succesvol en duurzaam samenwerkingsverband. Ben je eenmaal relatie bij ons, dan wil je ook niet meer weg. Wij werken niet via uurtje factuurtje, doen graag wat extra voor je en hechten veel waarde aan de samenwerking met jou. We komen daarom ook regelmatig bij je langs en bij vragen kun je te allen tijde bij ons terecht. Niks is te gek.

BLP aan het werk
DevelopMen
Oorburg Intermodaal B.V.
Veldman
Stucwerken Verstegen-de Laat

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je een adviesgesprek of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?