Belastingadvies voor zzp krijgen?

Ben je zzp’er en wil je belastingadvies ontvangen? Met het belastingadvies voor zzp van BLP, ben je verzekerd van gedegen advies. Waardoor jij als zzp’er veel geld bespaart.

Betrouwbaar

Ontvang proactief advies van je vaste contactpersoon. Geen omkijken meer naar je administratie.

Servicegericht

Waterdicht

Belastingadvies voor zzp ontvangen?

Haal als ondernemer je voordeel uit het belastingadvies van BLP administratiekantoor. Met jarenlange ervaring op het gebied van de diverse belastingregels- en wetten krijg je belastingadvies van hoge kwaliteit. Breng samen met een belastingadviseur je situatie in kaart en overleg de diverse cijfers van je onderneming. Bekijk op welke posten je als zzp’er gemakkelijk belasting bespaart. De belastingadviseur ziet aan de hand van de cijfers van je onderneming voor welke fiscale aftrekposten je in aanmerking komt en laat je zien waar je recht op hebt.

Op welk gebied wil je belastingadvies ontvangen?

Als zzp’er krijg je te maken met een diverse belastingzaken op uiteenlopende gebieden waar je niet mee bezig hoeft te zijn. Het is verstandig om deze uit te besteden aan een belastingadviseur of fiscalist. Laat je adviseren over belastingen op het gebied van belastingaangiftes, investeringen en aftrekposten. Bekijk wat deze verschillende vormen van belastingadvies voor jou kunnen betekenen met het belastingadvies voor zzp van BLP.

Belastingaangiftes

Iedereen krijgt te maken met aangiftes. Of je nu particulier, zzp’er, vennoot of eigenaar van een bv of andere rechtsvorm bent. Je bent altijd verplicht om aangifte bij de Belastingdienst te doen. BLP administratiekantoor verzorgt voor een groot aantal particulieren en ondernemers de verschillende belastingaangiftes. Denk hierbij aan:

Haal het maximale uit je belastingaangiftes met het belastingadvies voor zzp van BLP. Hiermee bespaar jij belastingen waar mogelijk.

Peter aan het werk

Investeringsadvies

Soms is het gunstig om een (grote) investering te doen om zo minder belasting af te hoeven dragen. Bijvoorbeeld door een (nieuwe) bus te kopen als zzp’er in de bouw. Je steekt het verdiende geld terug in je onderneming, geniet van de voordelen van een bus (ook privé) en draagt hierdoor minder belasting af.

Dit komt omdat investeringen in je onderneming aftrekbaar zijn. In het geval je hetzelfde bedrag op je privérekening stort als privé-opname, ga je hier wel belasting over betalen.

We leggen je graag uit wanneer je het beste kunt investeren, zodat je hier belastingvoordelen aan hebt. Belastingadvies voor zzp heeft veel ondernemers geholpen om te groeien met hun onderneming.

Peter Vromans van BLP

Aftrekposten

Als ondernemer kun je in aanmerking komen voor één of meerdere aftrekposten die de Belastingdienst hanteert. Zowel voor ondernemers als voor particulieren. Deze dien je zelf aan te zetten. Het kan dus zijn dat je in aanmerking komt voor bepaalde aftrekposten, maar deze niet aan hebt staan. Hierdoor loop je waardevolle fiscale voordelen mis.

De aftrekposten voor ondernemers zijn:

  • Zelfstandigenaftrek;
  • Startersaftrek;
  • Startersaftrek bij arbeidsongeschiktheid;
  • Aftrek voor speur- en ontwikkelingswerk;
  • Meewerkaftrek;
  • Stakingsaftrek.

Wanneer je aftrekposten aanzet, hoef je minder belasting te betalen. Hierdoor hou je (veel) geld over voor je onderneming.

Laat je bedrijfscijfers analyseren en kom erachter voor welke aftrekpost(en) jouw onderneming in aanmerking komt en helpt je om deze aan te vragen. Ontvang vandaag nog waardevol belastingadvies voor zzp.

Pascal Vromans met relatie van BLP

Trotse partner van AFAS Software

AFAS software

“Voor vragen over zakelijke financiën of belastingen kunnen we altijd bij BLP terecht. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel op onze vragen met een antwoord waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. We worden altijd proactief geïnformeerd over de wet- en regelwijzigingen die van toepassing zijn op onze financiën.”

Developmen |Programmeurs

“De boekhouding is niet aan mij besteed, omdat ik liever met het kappersvak bezig ben. Het is fijn dat ik alles bij BLP neer kan leggen, zodat ik er zelf geen werk aan heb. Het is laagdrempelig en persoonlijk, ik kan ze alles vragen en zij zoeken het uit. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook met privézaken denken ze goed mee.”

Milou Luyten |Haarstyliste

“Het snel schakelen, persoonlijke contact en korte lijnen zijn voor mij de speerpunten van BLP. Duidelijke afspraken over de kosten voor de geleverde diensten zijn ook helder. Al met al een hele prettige partner om mee op te trekken in je zelfstandige situatie waar administratie niet altijd voorop staat als prioriteit.”

Erwin Dielis | Woningaanpasser

Word deel van de familie

Onze relaties zijn als familie

Als je ervoor kiest om een samenwerking met ons aan te gaan, word je deel van de familie. Wij staan uitsluitend voor een succesvol en duurzaam samenwerkingsverband. Ben je eenmaal relatie bij ons, dan wil je ook niet meer weg. Wij werken niet via uurtje factuurtje, doen graag wat extra voor je en hechten veel waarde aan de samenwerking met jou. We komen daarom ook regelmatig bij je langs en bij vragen kun je te allen tijde bij ons terecht. Niks is te gek.

BLP aan het werk
DevelopMen
Oorburg Intermodaal B.V.
Veldman
Stucwerken Verstegen-de Laat

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je een adviesgesprek of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?