Diensten

>Diensten
Diensten2018-10-30T13:44:55+00:00
Boekhouding

Laat je boekhouding volledig verzorgen door BLP en hou ondernemen leuk. Terwijl wij de boekhouding voor je doen, hou jij je lekker bezig met je eigen vak.

Belastingen

Zorg ervoor dat je geen cent misloopt. Wij verdiepen ons in de belastingtechnische zaken en zorgen dat jij als ondernemer zoveel mogelijk overhoud.

Jaarrekeningen

Ontvang elk jaar een helder en overzichtelijk rapport met alle belangrijke gegevens van het afgelopen jaar. Hiermee weet je hoe je ervoor staat en wat er nog moet gebeuren.

Salarisadministratie

Eigen medewerkers moeten je tijd besparen, maar kosten jou ook tijd. Wij zorgen ervoor dat je medewerkers op tijd betaald worden en voorzien worden van heldere loonstroken en jaaropgaves.

Aangifte inkomstenbelasting

Bespaar jezelf tijd en kosten door je aangifte inkomstenbelasting door een professional te laten doen. Gebruik de checklist van BLP om alle benodigdheden te verzamelen en wij doen de rest voor je.

Jaarrekeningen

Wil je je aangifte inkomstenbelasting laten doen of ben je zelf van plan om ondernemer te worden? Wij helpen je graag met verschillende diensten voor particulieren!

Bedrijfsfinanciering

Plannen om een nieuwe bus of andere aanwinst te kopen, maar heb je nog niet de volledige financiële middelen. Laat ons dan een financiering regelen voor je.

Zzp'er worden

Twijfel je om voor het ondernemerschap te kiezen? Wacht niet langer en word ook zzp’er met de hulp en expertise van BLP administratiekantoor.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Nee bedankt, ik wil geen zakelijke klant worden.

Dat wil ik!

Keuze uit één van de acht kleuren

Besteed je boekhouding uit aan BLP en ontvang een gratis Secrid Twinwallet t.w.v. € 75,00

Portemonnee bruin