Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een adviesgesprek of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op

E-mail ons

info@blpbv.nl

Bezoek ons

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kantoor Valkenswaard

Vraag en antwoord

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijn gegevens achterlaat in het contactformulier?

Wanneer je je gegevens achterlaat en op “Versturen” drukt worden jouw gegevens via onze beveiligde server naar ons gestuurd. Een van onze medewerkers zal dan binnen één werkdag contact met je opnemen om jouw vraag te bespreken en/of om een afspraak te maken.

Welke tarieven hanteren jullie?

De kosten van onze dienstverlening zijn afhankelijk van een aantal factoren en rusten geheel op maatwerk. Tijdens een adviesgesprek overleggen we je persoonlijke situatie, de gewenste diensten die je wil afnemen, de rechtsvorm van je onderneming, de hoeveelheid facturen die er verwerkt dienen te worden en of je een online administratie wil. Als dat gedaan is, geven we je een heldere kostenomschrijving. Wil je weten wat de tarieven zijn van de diensten die jij af wil nemen? Vraag dan een offerte aan.

Kan ik gemakkelijk overstappen als ik al een boekhouder heb?

Jazeker! Wij verzorgen de volledige overstap als je momenteel al je administratie uitbesteed hebt aan een andere boekhouder, administratiekantoor of accountant. We controleren je volledige boekhouding en de gedane aangiftes btw en inkomstenbelasting om te kijken of deze correct zijn. Vaak komen we dan fouten tegen van je oude intermediair. Deze lossen we direct op, wat regelmatig betekent dat je geld terug krijgt van de Belastingdienst.

Hoe worden mijn gegevens beveiligd?

Er is veel gedaan op het gebied van privacy en veiligheid. Alle bestandsuitwisseling vindt plaats via onze eigen veilige servers. Informatie die we via onze website verwerken en cookies die we gebruiken zijn samengesteld in een privacybeleid.

Zodra je kiest voor BLP stellen wij een verwerkersovereenkomst voor je op.

Er is een responsible disclosure beleid, dat betekent dat we – naast het zelf actief zoeken naar kwetsbaarheden in onze systemen – ook openstaan voor meldingen van kwetsbaarheden ontdekt door derden. Indien er een kwetsbaarheid gevonden is, lossen we deze zo snel mogelijk op.

Kan ik ook bij jullie terecht als particulier?

We bieden een aantal diensten aan waar je als particulier van gebruik kan maken. Zo verzorgen we elk jaar de aangifte inkomstenbelasting voor meer dan 200 particulieren.

Wil je ondernemer worden en hier begeleiding bij ontvangen? Dan staan we voor je klaar. We begeleiden je van A tot Z in het proces van starter naar succesvolle ondernemer.

Komen jullie bij mij langs voor een afspraak?

Wat je wil. Het eerste kennismakingsgesprek vindt plaats op een locatie naar jouw wens. Bij jou op kantoor, thuis, via Teams of bij ons op kantoor als je dat liever wil. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt in een omgeving naar keuze.

Daarnaast zitten we graag elk kwartaal met je samen om de boekhouding en btw-aangifte te bespreken. Wanneer je ervoor kiest om elk jaar een jaarrekening door ons te laten samenstellen, maken we vóór het einde van het jaar een afspraak voor een belastingbesparend adviesgesprek.

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze gesprekken op ons kantoor te laten plaatsvinden. Naast een fijne service kun je dan ook nog eens genieten van onze heerlijke koffie (of thee) treatment.

In welk gebied leveren jullie diensten?

Onze dienstverlening verrichten we aan ondernemers door heel Nederland. We zijn gevestigd in Valkenswaard, ten zuiden van Eindhoven.

Woon je in een straal van 50 km rondom Valkenswaard? Dan komen we persoonlijk bij je langs voor verschillende afspraken. Woon je buiten een straal van 50 km? Geen probleem! We maken gebruik van oplossingen die videobellen en hulp op afstand heel gemakkelijk maken.

Stuur ons een e-mail

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hieronder je gegevens achter.

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?