Boekhouder in Weert nodig?

BLP verzorgt graag de boekhouding voor je. Besteed je boekhouding vandaag nog uit aan BLP en geniet als ondernemer in Weert van de vele fiscale en financiële voordelen die onze dienstverlening met zich meebrengt.

Betrouwbaar

Ontvang proactief advies van je vaste contactpersoon. Geen omkijken meer naar je administratie.

Servicegericht

Waterdicht

BLP team steekt duim op

Boekhouder voor ondernemers in Weert

Boekhouder Weert

Actief als ondernemer in Weert, Stramproy, Budel, Nederweert, Soerendonk, Maarheeze, Ell, Kelpen-Oler of andere plaats in Noord-Limburg? Overweeg dan eens om je boekhouding uit te besteden aan BLP. BLP verzorgt de volledige boekhouding voor ondernemers in Weert en omstreken.

Met onze diensten heb je totaal geen omkijken meer naar belastingtechnische zaken. Dit nemen wij je allemaal uit de hand. Naast het verwerken van je facturen in de boekhouding, voorzien we je proactief van vrijblijvend advies en denken we te allen tijde met je mee bij het maken van belangrijke beslissingen. We denken met je mee op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk gebied indien dit gewenst is. Hierin onderscheiden we ons van andere kantoren.

DevelopMen
GlorySmile
Oorburg Intermodaal B.V.
Veldman
Stucwerken Verstegen-de Laat

Wat we doen

Zakelijke en financiële diensten voor ondernemers.

Boekhouding en btw-aangifte

Laat je boekhouding volledig verzorgen en leg de focus volledig op je bedrijf. Geen omkijken meer naar je boekhouding betekent meer tijd voor je onderneming.

Financiële overzichten en advies

Krijg inzicht in je onderneming met heldere rapporten en overzichten. Met proactief advies van een adviseur weet je wanneer je moet investeren en zorg je voor zoveel mogelijk winst.

Overige diensten

Zelf ondernemer worden, de salarisadministratie uitbesteden, bedrijfsfinanciering aanvragen of een ander specifiek vraagstuk? Wij helpen je graag verder met een maatwerk oplossing.

Oplossingen en tools

Bruikbare oplossingen waar je kosteloos gebruik van mag maken.

Online administratie

Overzichtelijk dashboard met de meest recente bedrijfscijfers. Maak een foto van inkoopfacturen en bonnetjes met de mobiele app. Verstuur snel en gemakkelijk verkoopfacturen naar je klanten.

Online dossier

Veilig bestanden uitwisselen in je persoonlijke omgeving. Toegang tot je persoonlijke dossier met belangrijke bestanden en formulieren. Denk aan jaarrekeningen en fiscale aangiftes.

Veilig chatten

Communiceer snel, veilig en effectief met een specialist. Telefoonoproepen, chats en bijlagen zijn volledig versleuteld. Geen toegang voor derde partijen. Beschikbaar voor PC, laptop, tablet en smartphone.

Veilig mailen

Standaard e-mail is vandaag de dag niet meer veilig, omdat deze niet-versleuteld verstuurd worden en dus kwetsbaar zijn voor kapers. Via ZIVVER verstuur en ontvang je veilig e-mails.

“Voor vragen over zakelijke financiën of belastingen kunnen we altijd bij BLP terecht. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel op onze vragen met een antwoord waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. We worden altijd proactief geïnformeerd over de wet- en regelwijzigingen die van toepassing zijn op onze financiën.”

Developmen |Programmeurs

“De boekhouding is niet aan mij besteed, omdat ik liever met het kappersvak bezig ben. Het is fijn dat ik alles bij BLP neer kan leggen, zodat ik er zelf geen werk aan heb. Het is laagdrempelig en persoonlijk, ik kan ze alles vragen en zij zoeken het uit. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook met privézaken denken ze goed mee.”

Milou Luyten |Haarstyliste

“Het snel schakelen, persoonlijke contact en korte lijnen zijn voor mij de speerpunten van BLP. Duidelijke afspraken over de kosten voor de geleverde diensten zijn ook helder. Al met al een hele prettige partner om mee op te trekken in je zelfstandige situatie waar administratie niet altijd voorop staat als prioriteit.”

Erwin Dielis | Woningaanpasser

Word deel van de familie

Onze klanten zijn als familie

Als je ervoor kiest om een samenwerking met ons aan te gaan, word je deel van de familie. Wij staan uitsluitend voor een succesvol en duurzaam samenwerkingsverband. Ben je eenmaal klant bij ons, dan wil je ook niet meer weg. Wij werken niet via uurtje factuurtje, doen graag wat extra voor je en hechten veel waarde aan onze relatie met je. We komen daarom ook regelmatig bij je langs en bij vragen kun je te allen tijde bij ons terecht. Niks is te gek.

BLP aan het werk

Word een slimmere ondernemer

De voordelen van een belastingbesparend adviesgesprek

De voordelen van een belastingbesparend adviesgesprek

Het einde van het jaar nadert. Nog even en het is weer Sinterklaas en Kerst. En dan zitten we zo weer in het nieuwe jaar. Je boekhouder/accountant gaat binnenkort aan de slag met de jaarafsluiting en in de opvolgende maanden met de jaarrekening en aangifte...

Noodpakket 2

Noodpakket 2

De terrassen zijn weer open, er mag weer gesport worden en we kunnen (gelukkig) weer allemaal naar de kapper. Uiteraard met de inachtneming van de 1,5 meter en wat aanpassingen van het normale leven, zoals verplicht een mondkapje dragen en maximaal 30 personen in één...

Heb ik recht op die 4000 euro?

Heb ik recht op die 4000 euro?

Wat een gedoe hè? Dat coronavirus. Een gigantische impact op onze maatschappij. De economie is tot een tijdelijke halt geroepen, de noodmaatregelen vliegen je om de oren en deze veranderen ook nog eens regelmatig. Als administratiekantoor krijgen we regelmatig de...

Kantoor Bergeijk

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je een adviesgesprek of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar.

Eykereind 12, 5571 EC Bergeijk

Postbus 155, 5570 AD Bergeijk

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00