Boekhouder in Helmond nodig?

BLP verzorgt graag de boekhouding voor je. Besteed je boekhouding vandaag nog uit aan BLP en geniet als ondernemer in Helmond van de vele fiscale en financiële voordelen die onze dienstverlening met zich meebrengt.

Betrouwbaar

Ontvang proactief advies van je vaste contactpersoon. Geen omkijken meer naar je administratie.

Servicegericht

Waterdicht

BLP team steekt duim op

Boekhouder voor ondernemers in Helmond

Boekhouder Helmond

BLP verzorgt de volledige boekhouding voor ondernemers in Helmond en omstreken. Ben je dus als ondernemer actief in Helmond en/of de omliggende buursteden- en dorpen, zoals Mierlo, Deurne, Stiphout, Lierop, Someren en Asten, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Vanuit ons kantoor in Bergeijk voorzien we je van een hoge kwaliteit dienstverlening. Met onze diensten heb je totaal geen omkijken meer naar belastingtechnische zaken. Dit nemen wij je allemaal uit de hand. Naast het verwerken van je facturen in de boekhouding, voorzien we je proactief van vrijblijvend advies en denken we te allen tijde met je mee bij het maken van belangrijke beslissingen. We denken met je mee op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk gebied indien dit gewenst is. Hierin onderscheiden we ons van andere kantoren.

DevelopMen
GlorySmile
Oorburg Intermodaal B.V.
Veldman
Stucwerken Verstegen-de Laat

Wat we doen

Zakelijke en financiële diensten voor ondernemers.

Boekhouding en btw-aangifte

Laat je boekhouding volledig verzorgen en leg de focus volledig op je bedrijf. Geen omkijken meer naar je boekhouding betekent meer tijd voor je onderneming.

Financiële overzichten en advies

Krijg inzicht in je onderneming met heldere rapporten en overzichten. Met proactief advies van een adviseur weet je wanneer je moet investeren en zorg je voor zoveel mogelijk winst.

Overige diensten

Zelf ondernemer worden, de salarisadministratie uitbesteden, bedrijfsfinanciering aanvragen of een ander specifiek vraagstuk? Wij helpen je graag verder met een maatwerk oplossing.

Oplossingen en tools

Bruikbare oplossingen waar je kosteloos gebruik van mag maken.

Online administratie

Overzichtelijk dashboard met de meest recente bedrijfscijfers. Maak een foto van inkoopfacturen en bonnetjes met de mobiele app. Verstuur snel en gemakkelijk verkoopfacturen naar je klanten.

Online dossier

Veilig bestanden uitwisselen in je persoonlijke omgeving. Toegang tot je persoonlijke dossier met belangrijke bestanden en formulieren. Denk aan jaarrekeningen en fiscale aangiftes.

Veilig chatten

Communiceer snel, veilig en effectief met een specialist. Telefoonoproepen, chats en bijlagen zijn volledig versleuteld. Geen toegang voor derde partijen. Beschikbaar voor PC, laptop, tablet en smartphone.

Veilig mailen

Standaard e-mail is vandaag de dag niet meer veilig, omdat deze niet-versleuteld verstuurd worden en dus kwetsbaar zijn voor kapers. Via ZIVVER verstuur en ontvang je veilig e-mails.

“Voor vragen over zakelijke financiën of belastingen kunnen we altijd bij BLP terecht. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel op onze vragen met een antwoord waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. We worden altijd proactief geïnformeerd over de wet- en regelwijzigingen die van toepassing zijn op onze financiën.”

Developmen |Programmeurs

“De boekhouding is niet aan mij besteed, omdat ik liever met het kappersvak bezig ben. Het is fijn dat ik alles bij BLP neer kan leggen, zodat ik er zelf geen werk aan heb. Het is laagdrempelig en persoonlijk, ik kan ze alles vragen en zij zoeken het uit. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook met privézaken denken ze goed mee.”

Milou Luyten |Haarstyliste

“Het snel schakelen, persoonlijke contact en korte lijnen zijn voor mij de speerpunten van BLP. Duidelijke afspraken over de kosten voor de geleverde diensten zijn ook helder. Al met al een hele prettige partner om mee op te trekken in je zelfstandige situatie waar administratie niet altijd voorop staat als prioriteit.”

Erwin Dielis | Woningaanpasser

Word deel van de familie

Onze klanten zijn als familie

Als je ervoor kiest om een samenwerking met ons aan te gaan, word je deel van de familie. Wij staan uitsluitend voor een succesvol en duurzaam samenwerkingsverband. Ben je eenmaal klant bij ons, dan wil je ook niet meer weg. Wij werken niet via uurtje factuurtje, doen graag wat extra voor je en hechten veel waarde aan onze relatie met je. We komen daarom ook regelmatig bij je langs en bij vragen kun je te allen tijde bij ons terecht. Niks is te gek.

BLP aan het werk

Word een slimmere ondernemer

Help! Ik kan mijn belastingschuld niet betalen

Help! Ik kan mijn belastingschuld niet betalen

Van 2020 tot en met mei 2022 heeft iedereen in Nederland te maken gehad met coronamaatregelen. Veel ondernemers werden hierdoor belemmerd tot het verrichten van hun activiteiten, waardoor ze in de financiële problemen gekomen zijn. Voor deze ondernemers heeft de...

Bent u een zzp’er of een schijnzelfstandige zzp’er?

Bent u een zzp’er of een schijnzelfstandige zzp’er?

De Belastingdienst controleert sinds 1 januari 2020 strenger bij opdrachtgevers van zzp’ers om te zien of zij ook daadwerkelijk zzp’er zijn of een “schijnzelfstandige” zzp’er. Als blijkt dat u een schijnzelfstandige zzp’er bent volgens de Belastingdienst, heeft dit...

Het belang van een geldige en juiste modelovereenkomst

Het belang van een geldige en juiste modelovereenkomst

Sinds mei 2016 is de Verklaring arbeidsrelatie vervangen door de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (hierna DBA). Hiermee kunnen opdrachtgevers via een goedgekeurde modelovereenkomst zekerheid krijgen over werken met een opdrachtnemer die buiten loondienst...

Kantoor Valkenswaard

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je een adviesgesprek of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar.

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?