Even voorstellen: Stan Vervest

BLP administratiekantoor zet haar structurele groei verder door. In verband met het stijgende aantal opdrachtgevers, is er ook steeds meer ruimte voor personeelsuitbreiding. Zo ook op de afdeling administratie. Sinds kort is daarom onze nieuwste aanwinst Stan Vervest in dienst gekomen. Hij zal tijdelijk de afdeling administratie ondersteunen door boekhoudingen te verwerken van een groot deel van onze opdrachtgevers. Graag stellen we je aan hem voor.

Stan Vervest

Mijn naam is Stan Vervest. Ik ben 23 jaar oud en ben woonachtig in Riethoven. Sinds 6 februari 2023 ben ik in dienst bij BLP administratiekantoor als administratief medewerker.

Ik doe momenteel de opleiding Finance & Control en heb op dit moment een tussenjaar. Om dit jaar zo goed mogelijk invulling te geven wilde ik ervaring opdoen in het bedrijfsleven. Bij BLP administratiekantoor heb ik de kans gekregen om deze ervaring op te doen. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het verwerken van (online) boekhoudingen en het ondersteunen van de administratieve afdeling.

Hiervoor heb ik tijdens mijn studie ervaring opgedaan door stage te lopen bij VDL. Hier waren mijn werkzaamheden het ondersteunen van een controller. Verder heb ik een aantal maanden als administratief medewerker gewerkt bij een ander administratiekantoor, waardoor ik al redelijk wat ervaring heb met de werkzaamheden die ik doe bij BLP.

BLP over Stan Vervest

BLP administratiekantoor geeft graag jonge mensen de kans om zichzelf te ontwikkelen. Jonge mensen zijn de economische motor van de toekomst. En daar investeren wij graag in. Zo ook bij Stan Vervest. Ondanks dat Stan enkel voor een korte periode bij ons in dienst treedt, zijn we blij dat hij invulling aan zijn tussenjaar wil geven bij ons kantoor. Direct tijdens zijn eerste sollicitatiegesprek wisten we dat er een match was en vrij kort daarna was het contract al getekend.

Stan is een leergierige en sociale kerel. Dat blijkt wel uit zijn interesse om ervaring op te gaan doen in de praktijk tijdens het tussenjaar van zijn opleiding. Gezien zijn werkervaring zijn er natuurlijk nog genoeg nieuwe dingen om te leren, maar Stan pakt alles ontzettend goed op en leert erg snel. Ondertussen is hij door zijn inwerkperiode heen en verwerkt hij het grootste deel van de boekhoudingen al zelfstandig. Dat is natuurlijk super en daar ben ik heel erg blij mee, aldus Pascal Vromans van BLP.

We zijn ontzettend blij dat we Stan mogen verwelkomen binnen het team en kijken uit naar de verdere samenwerking met hem. Namens het team van BLP administratiekantoor, veel succes en plezier in je functie, Stan!

Ook werken bij BLP?

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het groeiende team van ambitieuze specialisten bij BLP administratiekantoor? Bekijk dan de openstaande vacatures of doe een open sollicitatie via solliciteren@blpbv.nl.

Stan Vervest

Stan Vervest

Momenteel zit ik in een tussenjaar van mijn opleiding en verwerk ik boekhoudingen voor de afdeling administratie. Dit leerzame werk geeft me enorm veel energie en uitdaging.

Binnenkort kopje koffie of thee doen?

☎️  0497-556493
📩  stan.vervest@blpbv.nl

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?