Even voorstellen Beau Sengers

De laatste tijd is BLP administratiekantoor weer flink aan het werven geslagen. Door de gestage groei is er regelmatig capaciteit nodig voor specifieke vakgebieden binnen ons kantoor. Doordat veel van onze opdrachtgevers een B.V. starten en we ook steeds meer aanvragen van van dit soort bedrijven binnenkrijgen, zijn we op zoek gegaan naar extra handjes op het gebied van salarisadministratie en HRM. Graag stellen we je voor aan Beau Sengers.

Beau Sengers

Mijn naam is Beau Sengers. Ik ben 23 jaar oud en ga bijna samenwonen met mijn vriend in ons nieuw gebouwde huis in Luyksgestel. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn familie en vrienden leuke dingen te ondernemen en ben ik te vinden op de tennisbaan.

Verder ben ik actief als secretaris van Jongeren Activiteiten Vereniging Luyksgestel waar sociaal, creativiteit, organisatie en samenwerking de basis vormen. Daarnaast ben ik ook lid van de jeugdcommissie van de tennisvereniging in Luyksgestel waar we leuke activiteiten voor de jeugd organiseren.

Na de middelbare school heb ik een mbo-opleiding als ondernemer detailhandel afgerond. Daarna heb ik de hbo-studie HRM gevolgd in Eindhoven. Tijdens deze studie ben ik terecht gekomen bij BLP administratiekantoor, als flexmedewerker. Ik werkte naast mijn studie bij BLP administratiekantoor, om ook in de praktijk ervaring op te doen met HRM en boekhouding. De studie HRM heb ik door omstandigheden helaas niet af kunnen maken, waardoor ik fulltime ben gaan werken bij een andere organisatie. Hierdoor moest ik helaas afscheid nemen van BLP administratiekantoor. Ik heb twee jaar bij een landelijke apotheek gewerkt, waar ik veel patiëntcontact had en mezelf goed heb kunnen ontwikkelen.

Na ongeveer twee jaar ben ik benaderd door BLP administratiekantoor voor de functie HR Medewerker. Uiteindelijk heb ik besloten terug te keren naar BLP administratiekantoor en daar in de praktijk mijn interesse voor HRM verder op te pakken.

Ik verzorg voor onze opdrachtgevers de gehele salarisadministratie, van arbeidsovereenkomst tot jaaropgave. Het lijkt me leuk om met (complexe) vraagstukken met betrekking tot salarisadministratie vanuit onze opdrachtgevers aan de slag te gaan!

Ik kijk er naar uit om onze opdrachtgevers beter te leren kennen en ze zo goed mogelijk te ondersteunen. Mocht je vragen hebben, weet me te vinden!

BLP over Beau Sengers

Op het moment dat er een vacature beschikbaar komt, kijken we altijd eerst binnen onze eigen kringen. Toen we destijds op zoek gingen naar een kandidaat voor de vacature HR Medewerker / Junior Salarisadministrateur moesten we direct aan Beau denken. We hadden in de periode 2019-2021 al met elkaar samengewerkt en gezien dat zij relevante kwaliteiten heeft op dit vakgebied.

Ik ken Beau als een ondernemende, sociale en behulpzame jongedame, met een actieve houding en een echte kartrekkersmentaliteit. Gecombineerd met haar kennis en kunde op het gebied van HRM, was zij de ideale kandidaat voor ons, vandaar destijds ook het WhatsApp-berichtje met de vraag of ze openstond voor een nieuwe uitdaging, aldus Pascal Vromans van BLP.

We zijn blij dat we Beau weer mogen verwelkomen binnen het team van BLP administratiekantoor en wensen haar veel succes en plezier in haar functie als HR Medewerker!

Focus op specifieke vakgebieden

Zoals we in het vorige kennismakingsartikel als schreven, hebben we onze zinnen al langer gezet op het aannemen van specialisten voor specifieke vakgebieden binnen onze sector. Zo nu ook een specialist op het gebied van salarisadministratie en HRM, aldus Pascal.

We hopen dat we de komende periode het team nog verder uit kunnen bouwen met ambitieuze specialisten op uiteenlopende kennisgebieden, die onze opdrachtgevers en BLP als kantoor naar het volgende level willen helpen brengen.

Hulp nodig bij de salarisadministratie of HRM?

Enthousiast geworden over Beau en wil je graag dat ze je bijstaat bij de salarisadministratie of een HR-vraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt Beau ook direct een e-mail sturen via beau.sengers@blpbv.nl.

Ook werken bij BLP?

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het groeiende team van ambitieuze specialisten bij BLP administratiekantoor? Bekijk dan de openstaande vacatures of doe een open sollicitatie via solliciteren@blpbv.nl.

Beau Sengers

Beau Sengers

Graag hou ik me bezig met alle ins en outs van HRM en salarisadministratie. Advies geven aan zowel werkgevers als werknemers geeft me veel energie.

Binnenkort kopje koffie of thee doen?

☎️  0497-556493
📩  beau.sengers@blpbv.nl

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?