Even voorstellen: Arlette Das

BLP zet haar structurele groei door. De afgelopen periode hebben we, ondanks de situatie rondom corona, weer erg veel nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen (en sinds kort zelfs weer de handen mogen schudden). En bij een uitbreiding van het klantenbestand hoort natuurlijk ook een uitbreiding van het personeelbestand! Maak kennis met Arlette Das, onze nieuwe aangiftemedewerker.

Arlette Das

Hallo! Ik ben Arlette Das, 24 jaar. Ik heb fiscaal recht gestudeerd aan de Fontys. Tijdens mijn studie heb ik bij de Belastingdienst stage gelopen waardoor ik ook weet wat daar de werkwijze is. Daarnaast heb ik stage gelopen bij een advieskantoor waarna ik heb besloten dat ik die zijde van de fiscaliteit beter bij mij past.

Nadat ik vorig jaar ben afgestudeerd, ben ik in september bij BLP begonnen als aangiftemedewerker. Hier verzorg ik onder andere de aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast help ik je graag met enig ander fiscaal vraagstuk dat je hebt.

Misschien heb je in de maanden dat ik hier werkzaam ben al contact met me gehad of misschien hebben we nog contact in de toekomst. Ik help je in ieder geval graag bij je fiscale vraagstukken. Tot snel!

Arlette Das

BLP over Arlette

Ik ken Arlette als een leergierige en intelligente jongedame, een tikkeltje eigenwijs, en met een schatkist aan kennis en kunde in huis. In de korte tijd dat we met elkaar samenwerken heeft ze al erg veel ondernemers én particulieren blij gemaakt en naar tevredenheid geholpen met hun fiscale vraagstuk. Arlette pakt alles goed op en we kijken uit naar een duurzame samenwerking, aldus Pascal Vromans.

Arlette gaat zich de komende periode voornamelijk bezighouden met het verzorgen van alle aangiftes inkomstenbelasting 2021, voor zowel particulieren als ondernemers. Met haar achtergrond verwachten we dat dit geen enkel probleem voor haar zal zijn. Mocht je de komende weken een uitnodiging krijgen om je gegevens aan te leveren, wees dan niet verrast.

We wensen Arlette veel succes en plezier in haar functie als aangiftemedewerker!

Tijd voor uitbreiding

Als je als kantoor groter wordt merk je al snel dat er zoveel werk verzet moet worden, dat je er hele functies mee kunt vullen. Dit was goed te merken op het gebied van belastingen en fiscale aangiftes. Vandaar dat we destijds op zoek zijn gegaan naar een aangiftemedewerker, aldus Pascal Vromans, directeur van BLP administratiekantoor.

Pascal: we hebben onze zinnen al langer gezet op het aannemen van specialisten voor specifieke vakgebieden binnen onze sector, zoals fiscaliteit / fiscaal recht, salarisadministratie, accountancy, et cetera. Het is in deze tijd erg moeilijk om personeel te vinden, zeker in onze sector. Als kantoor zijn wij daarom erg blij met deze versterking van ons groeiende team.

Fiscaal advies nodig?

Enthousiast geworden over Arlette en wil je graag dat ze je bijstaat bij een fiscaal vraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt Arlette ook direct een e-mail sturen via arlette.das@blpbv.nl.

Arlette Das

Arlette Das

Na afgestudeerd te zijn op Fiscaal Recht & Economie, voorzie ik nu graag ondernemers en particulieren van gedegen advies over diverse belastingzaken.

Binnenkort kopje koffie of thee doen?

☎️  0497-556493
📩  arlette.das@blpbv.nl

Open chat
1
Kunnen we je ergens bij helpen?
Hey, kan ik je ergens mee helpen?