Algemene voorwaarden

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening, dan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bekijk hieronder de laatste versie (februari 2025).

Artikel 1: Definities

In deze algemene voorwaarden hebben de onderstaande termen, indien geschreven met een hoofdletter, de volgende betekenis:

Aanbodelk aanbod door Opdrachtnemer aan Opdrachtgever;
Algemene Voorwaardenhet geheel van de bepalingen als hierna opgenomen;
Bescheidenalle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde informatie of gegevens en alle door Opdrachtnemer aan Opdrachtgever vervaardigde of verzamelde gegevens, al dan niet vervat op (on)stoffelijke dragers waaronder tevens digitale omgevingen wordt verstaan, al dan niet ondergebracht bij derden;
Consumenteen natuurlijk persoon, die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf;
Opdrachtnemer (hierna: BLP)BLP administratiekantoor, tevens handelend onder de naam Cupidus Marketing en Advantax, gevestigd aan de Kerkhofstraat 21 [5554 HG] te Valkenswaard, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74274368;
Opdrachtgeverde natuurlijke of rechtspersoon die met Opdrachtnemer een Overeenkomst aangaat voor het verrichten van Werkzaamheden;
Overeenkomstelke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verrichten van Werkzaamheden door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever, zoals vastgelegd in een schriftelijke Overeenkomst of opdrachtbevestiging;
Schriftelijkonder schriftelijk wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: per brief, e-mail, of enige andere door Partijen overeengekomen elektronische communicatiemethode;
PartijenOpdrachtnemer en Opdrachtgever gezamenlijk;
Werkzaamhedenalle activiteiten die Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever uitvoert, waaronder maar niet beperkt tot advies, consultancy, administratieve diensten, en andere vormen van dienstverlening zoals gespecificeerd in de Overeenkomst.

Artikel 2: Toepasselijkheid

  1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle Aanbiedingen van Opdrachtnemer en/of alle met Opdrachtnemer gesloten Overeenkomsten en op alle overige rechtsbetrekkingen tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer. Afwijkende bepalingen zijn slechts geldig als deze vooraf uitdrukkelijk schriftelijk tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer zijn overeengekomen.
  2. Slechts personen die daartoe volgens het handelsregister van de Kamer van Koophandel bevoegd zijn, zijn bevoegd rechtshandelingen te verrichten namens Opdrachtnemer. Rechtshandelingen verricht door andere dan daartoe bevoegde personen, kunnen slechts tegen Opdrachtnemer en derden worden ingeroepen indien Opdrachtnemer deze schriftelijk heeft bekrachtigd.
  3. Voorafgaand aan het sluiten van de Overeenkomst wordt de tekst van deze Algemene Voorwaarden aan de Opdrachtgever beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal Opdrachtnemer voordat de Overeenkomst wordt gesloten, aangeven op welke wijze de Algemene Voorwaarden bij Opdrachtnemer zijn in te zien en dat zij op verzoek van de Opdrachtgever zo spoedig mogelijk kosteloos per e-mail worden toegezonden.
  4. Opdrachtnemer is te allen tijde bevoegd wijzigingen in, dan wel aanvullingen op deze Algemene Voorwaarden aan te brengen. Wijzigingen worden bekend gemaakt via https://blpbv.nl/algemene-voorwaarden per e-mail, of een ander kanaal waarvan Opdrachtnemer kan bewijzen dat de bekendmaking is verzonden naar Opdrachtgever. Niet-inhoudelijke wijzigingen van ondergeschikt belang kunnen te allen tijde worden doorgevoerd en behoeven geen berichtgeving. Indien een Consument een wijziging niet wil accepteren, dient de Consument dit binnen 30 dagen na bekendmaking Schriftelijk mede te delen aan Opdrachtnemer. Opdrachtnemer kan dan de wijziging heroverwegen. Indien Opdrachtnemer de wijziging niet intrekt, kan de Consument tot de datum waarop de nieuwe voorwaarden van kracht worden, de Overeenkomst beëindigingen tegen deze datum.
  5. Deze Algemene Voorwaarden gelden mede ten behoeve van ieder die door Opdrachtnemer wordt ingeschakeld, en ieder voor wiens handelen of nalaten Opdrachtnemer aansprakelijk is of kan zijn.

Artikel 3: De Aanbieding

  1. Aanbiedingen van Opdrachtnemer zijn gebaseerd op de informatie die door de Opdrachtgever is verstrekt. De Opdrachtgever staat ervoor in dat hij naar beste weten alle essentiële informatie voor opzet, uitvoering en afronding van de Overeenkomst heeft verstrekt.
  2. Alle Aanbiedingen door Opdrachtnemer geschieden geheel vrijblijvend. De in de Aanbieding opgenomen voorwaarden en prijs(berekeningen) gelden uitsluitend voor de opgegeven Werkzaamheden. Wanneer een Aanbieding een beperkte geldigheidsduur heeft, of onder andere voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in de Aanbieding vermeld.
  3. Alle prijzen genoemd in de Aanbieding zijn in Euro’s, exclusief btw en bijkomende kosten waaronder kilometervergoeding, parkeerkosten en reistijd. In geval de Opdrachtgever een Consument is zijn alle prijzen inclusief btw en verplichte bijkomende kosten, tenzij Schriftelijk anderszins is aangegeven.
  4. Bij aanvaarding van een vrijblijvende Aanbieding, behoudt Opdrachtnemer zich het recht voor de Aanbieding onverwijld na ontvangst van de aanvaarding te herroepen of daarvan af te wijken.
  5. Indien een Aanbieding op basis van nacalculatie wordt geoffreerd, worden de daadwerkelijke door Opdrachtnemer gewerkte uren en kosten conform het opgegeven uurtarief aan de Opdrachtgever doorberekend.
  6. Een samengesteld Aanbod verplicht Opdrachtnemer niet tot het verrichten van een gedeelte van het Aanbod tegen een overeenkomstig deel van de in het Aanbod opgegeven prijs.
  7. Mondelinge toezeggingen verbinden Opdrachtnemer slechts nadat deze uitdrukkelijk en schriftelijk door Opdrachtnemer zijn bevestigd.
  8. Opdrachtnemer kan niet aan haar Aanbieding worden gehouden indien de Opdrachtgever had behoren te begrijpen dat de Aanbieding, of een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevatte.
  9. Aanvullingen, wijzigingen en/of nadere afspraken zijn slechts van kracht, indien uitdrukkelijk schriftelijk tussen Partijen is overeengekomen.

Artikel 4: De Overeenkomst

  1. Een Overeenkomst komt tot stand nadat deze door Opdrachtnemer op haalbaarheid is beoordeeld en Opdrachtnemer schriftelijk de totstandkoming en de inhoud van de Overeenkomst bevestigt. Indien een Offerte door de Opdrachtgever wordt aanvaard binnen de termijn voor aanvaarding zoals vermeld op de Offerte, dan komt een Overeenkomst tot stand op het moment dat Opdrachtgever de Offerte aanvaard.
  2. Indien de Opdrachtgever de Aanbieding langs elektronische weg heeft aanvaard, bevestigt Opdrachtnemer onverwijld langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van de Aanbieding, onder voorbehoud van het bepaalde in lid 1,3, 4, en 5.
  3. Voor zover de aanvaarding door Opdrachtgever op enig punt afwijkt van de Aanbieding, dan komt er pas een Overeenkomst tot stand op het moment dat Opdrachtnemer schriftelijk de totstandkoming en de inhoud van de Overeenkomst bevestigt.
  4. Opdrachtnemer behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen de aanvaarding van een door haar gedaan Aanbod niet te accepteren of uitsluitend te accepteren onder (aanvullende) voorwaarde(n).
  5. Opdrachtnemer kan zich binnen wettelijke kaders – op de hoogte stellen van al die feiten en factoren die van belang zijn voor een verantwoord aangaan van de Overeenkomst. Indien Opdrachtnemer op grond van dit onderzoek gronden heeft om de Overeenkomst niet aan te gaan, kan Opdrachtnemer een aanvraag voor het uitvoeren van Werkzaamheden weigeren of aan de uitvoering bijzondere voorwaarden verbinden, zoals bijvoorbeeld het vragen van een aanbetaling.

Artikel 5: Uitvoering van de Overeenkomst

  1. Opdrachtnemer zal de Overeenkomst naar beste inzicht, deskundigheid en vermogen uitvoeren, overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap.
  2. Opdrachtnemer voert de Overeenkomst uit in overeenstemming met de voor hem toepasselijke gedrags- en beroepsregels, welke deel uitmaken van de Overeenkomst, en hetgeen krachtens de wet van hem wordt geëist. Opdrachtgever zal de uit deze gedrags- en beroepsregels en krachtens de wet voor Opdrachtnemer, respectievelijk voor degenen die bij of voor Opdrachtnemer werkzaam zijn, voortvloeiende verplichtingen respecteren.
  3. Opdrachtnemer bepaalt de wijze waarop en door welke perso(o)n(en) de Overeenkomst wordt uitgevoerd. Opdrachtnemer zal zo mogelijk rekening houden met tijdig verstrekte en verantwoorde aanwijzingen van Opdrachtgever omtrent de uitvoering van de Overeenkomst.
  4. Opdrachtnemer zal de Werkzaamheden uitvoeren op basis van een inspanningsverplichting, tenzij en voor zover in de schriftelijke overeenkomst uitdrukkelijk een resultaat is overeengekomen dat met voldoende bepaaldheid is omschreven. Opdrachtnemer kan evenwel niet instaan voor het bereiken van enig beoogd resultaat.
  5. Voor zover een goede uitvoering van de Overeenkomst dit vereist, heeft Opdrachtnemer het recht, zonder kennisgeving aan en uitdrukkelijke toestemming van Opdrachtgever, (delen van) de Werkzaamheden door derden te laten uitvoeren.
  6. Eventueel in de Overeenkomst bepaalde termijnen waarbinnen de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, gelden slechts bij benadering en niet als fatale termijnen. Overschrijding van een dergelijke termijn levert dan ook geen toerekenbare tekortkoming van Opdrachtnemer en dus geen grond voor ontbinding van de Overeenkomst op. Termijnen waarbinnen de Werkzaamheden dienen te zijn afgerond, zijn slechts te beschouwen als fatale termijnen indien dit uitdrukkelijk en met zoveel woorden tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer Schriftelijk overeengekomen is.
  7. De Opdrachtnemer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de werkzaamheden die door derden worden verricht, voor zover deze zelf een overeenkomst met Opdrachtgever zijn aangegaan.

Artikel 6: Verplichtingen Opdrachtgever

  1. De Opdrachtgever is verplicht om Opdrachtnemer tijdig alle Bescheiden te verstrekken welke Opdrachtnemer naar haar oordeel voor een correcte uitvoering van de Overeenkomst nodig heeft of waarvan de Opdrachtgever behoort te weten dat deze voor een correcte uitvoering van de Overeenkomst nodig en/of vereist is. De Bescheiden dienen te worden verstrekt in de gevraagde vorm en volgens de opgegeven wijze.
  2. Opdrachtnemer heeft het recht de uitvoering van de Overeenkomst op te schorten totdat de Opdrachtgever heeft voldaan aan de verplichtingen uit artikel 6.1.
  3. De Opdrachtgever is verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid en betrouwbaarheid van de verstrekte Bescheiden, ook indien deze van derden afkomstig is.
  4. Indien de uitvoering van de Overeenkomst wordt vertraagd door het niet nakomen van de verplichtingen uit artikel 4.1 of door onjuiste/incomplete Bescheiden, komen de extra kosten en noodzakelijke (extra) Werkzaamheden voor rekening van de Opdrachtgever.
  5. Opdrachtgever is gehouden Opdrachtnemer onverwijld te informeren omtrent feiten en omstandigheden die in verband met de uitvoering van de Overeenkomst van belang kunnen zijn.
  6. Schade door vertraging als gevolg van het niet tijdig of correct verstrekken van Bescheiden, het niet accorderen van concepten of het niet tijdig reageren op door de Opdrachtnemer aangeboden stukken, zoals aangiften of andere documenten in de klantportal, is voor rekening en risico van de Opdrachtgever. Indien de Opdrachtnemer stukken ter goedkeuring heeft aangeboden en de Opdrachtgever niet binnen de gestelde termijn reageert, wordt dit beschouwd als een vertraging aan de zijde van de Opdrachtgever. De Opdrachtnemer is in dat geval niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen, zoals het niet tijdig indienen van aangiften of andere verplichtingen.
  7. Opdrachtnemer is verplicht om de Bescheiden die door de Opdrachtgever zijn verstrekt, terug te geven zodra de Overeenkomst is uitgevoerd of de Overeenkomst beëindigd is, mits de Opdrachtgever alle verschuldigde bedragen heeft verricht.

Artikel 7: Tarieven en betalingsvoorwaarden

  1. Het honorarium van de Opdrachtnemer wordt vastgesteld:
    • op basis van tarieven per door de Opdrachtnemer gewerkte tijdseenheid;
    • op basis van een vooraf vastgesteld bedrag per Overeenkomst of per opdracht;
    • op basis van abonnementstarieven.

    Het honorarium voor abonnementstarieven met betrekking tot de financiële administratie wordt bepaald op basis van het aantal te verwerken facturen. Deze worden ingedeeld in vooraf vastgestelde ranges, zoals 1-60, 61-120, 121-300, 301-500, 501-1000, etc. De hoogte van het maandelijkse abonnementstarief wordt bepaald door de betreffende range. Hoe hoger de range, hoe hoger het maandbedrag.

    Servicewerkzaamheden die inbegrepen zijn in de pakketten (abonnementen) voor zowel de financiële administratie als de salarisadministratie worden uitgevoerd zonder aanvullende facturatie, tenzij deze werkzaamheden omvangrijk worden, zeer regelmatig voorkomen, of het aantal gebudgetteerde extra uren wordt overschreden. In dergelijke gevallen behoudt de Opdrachtnemer zich het recht voor om aanvullende tijd en kosten door te belasten. Dit wordt zoveel mogelijk in overleg met de Opdrachtgever gedaan.

  2. Het honorarium voor de abonnementstarieven met betrekking tot de salarisadministratie wordt bepaald op basis van het aantal medewerkers. Per extra medewerker wordt een aanvullend vast bedrag bij Opdrachtgever in rekening gebracht.
  3. Het honorarium voor abonnementen kan met terugwerkende kracht worden gewijzigd indien blijkt dat Werkzaamheden omvangrijker zijn dan overeengekomen, bijvoorbeeld indien meer facturen of medewerkers dan overeengekomen dienen te worden verwerkt.
  4. Als aanvullende voorwaarde geldt bij het honorarium op basis van abonnementstarieven dat een Opdrachtgever het abonnement afneemt voor de duur van een volledig boekjaar. Het honorarium wordt berekend op basis van de Werkzaamheden voor één boekjaar, verdeeld over 12 gelijke delen, en wordt gefactureerd in 12-maandelijkse termijnen. Voor jaarlijkse werkzaamheden, zoals het opstellen van de jaarcijfers, de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, geldt dat deze pas worden uitgevoerd na afname van minimaal 12 maanden van het abonnement voor het betreffende boekjaar. Abonnementstarieven zijn doorlopende abonnementen die jaarlijks worden verlengd, tenzij tijdig wordt opgezegd overeenkomstig het gestelde in artikel 10.
  5. Het honorarium in geval van tarieven per door de Opdrachtnemer gewerkte tijdseenheden en ingeval van een vastgesteld bedrag, is verschuldigd naarmate door Opdrachtnemer Werkzaamheden ten behoeve van Opdrachtgever zijn verricht en wordt per maand bij Opdrachtgever in rekening gebracht. Het honorarium in geval van een vastgesteld bedrag of abonnementstarieven is bij vooruitbetaling verschuldigd.
  6. Naast het honorarium worden de door Opdrachtnemer gemaakte onkosten en de declaraties van door Opdrachtnemer ingeschakelde derden aan Opdrachtgever in rekening gebracht indien Schriftelijk door Partijen is overeengekomen.
  7. Indien per Overeenkomst of opdracht een vastgesteld bedrag is overeengekomen of er sprake is van abonnementstarieven, is Opdrachtnemer gerechtigd daarenboven een tarief per gewerkte tijdseenheid in rekening te brengen, indien en voor zover de Werkzaamheden de in de Overeenkomst voorziene Werkzaamheden te boven gaan, hetgeen Opdrachtgever alsdan eveneens verschuldigd is.
  8. Opdrachtnemer behoudt zich het recht voor om het honorarium te wijzigen, onder andere op grond van de jaarlijkse inflatie-indexatie op basis van de dienstenprijsindex (DPI) van het CBS. Opdrachtnemer zal een wijziging in het honorarium Schriftelijk aan Opdrachtgever communiceren. Het gewijzigde honorarium is vanaf de eerstvolgende betaalperiode van toepassing op alle lopende en nieuwe Overeenkomst. Voor zover het gaat om een verhoging van abonnementstarieven en deze wijziging van toepassing wordt binnen 3 maanden nadat het abonnement is ingegaan, is de abonnee indien het een Consument betreft gerechtigd het abonnement te ontbinden binnen 14 dagen na bekendmaking van de prijsverhoging.
  9. Betaling dient te geschieden binnen veertien dagen na factuurdatum, tenzij Schriftelijk anders overeengekomen.
  10. In geval van automatische incasso zal het bedrag direct na de vooraankondiging van de incasso door Opdrachtnemer worden geïnd.
  11. Het storneren van een door Opdrachtnemer (automatisch) geïncasseerd bedrag ontslaat Opdrachtgever niet van zijn betalingsverplichting. Alle ((buiten)gerechtelijke) kosten die gemoeid zijn met de incasso van het verschuldigde bedrag komen voor rekening van de Opdrachtgever.

Artikel 8: Betaling

  1. De door de Opdrachtgever verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 14 dagen na factuurdatum.
  2. Een bezwaar met betrekking tot een factuur dient binnen 7 dagen na factuurdatum Schriftelijk aan Opdrachtnemer te worden gemeld door het versturen van een email aan info@blpbv.nl of het versturen van een aangetekende brief. Telefonische bezwaren of bezwaren ingediend middels WhatsApp of andere media worden niet in behandeling genomen. De betalingstermijn wordt door een Schriftelijk kenbaar gemaakt bezwaar niet opgeschort, tenzij door regels van dwingend recht anderszins wordt bepaald.
  3. De Opdrachtgever is niet bevoegd op het factuurbedrag enig bedrag middels verrekening wegens korting of wegens een door hem gestelde tegenvordering in mindering te brengen, tenzij de Opdrachtgever een Consument is.
  4. Afwijkende betalingsregelingen dienen uitdrukkelijk schriftelijk tussen Partijen te worden overeengekomen.
  5. Bij niet tijdige betaling door de Opdrachtgever, is de Opdrachtgever van rechtswege in verzuim zonder dat een voorafgaande schriftelijke sommatie en ingebrekestelling nodig is.  Bij niet tijdige betaling door de Consument Opdrachtgever, is de Opdrachtgever nadat de Opdrachtgever door de Opdrachtnemer is gewezen op de te late betaling en de Opdrachtnemer de Opdrachtgever een termijn van 14 dagen heeft gegund om alsnog aan zijn betalingsverplichting te voldoen, van rechtswege in verzuim zonder dat een voorafgaande schriftelijke sommatie en ingebrekestelling nodig is.
  6. Iedere betaling van de Opdrachtgever strekt – indien van toepassing – in de eerste plaats ter voldoening van de door hem verschuldigde rente, incassokosten en administratiekosten, en vervolgens ter voldoening van de openstaande vorderingen in volgorde van ouderdom.
  7. Indien de Opdrachtgever niet tijdig aan zijn betalingsverplichting(en) voldoet, zal de Opdrachtnemer de opeisbare hoofdsom vermeerderen met de wettelijke handelsrente per maand, een gedeelte van een maand voor een hele berekend, te berekenen vanaf de initiële vervaldatum tot aan de dag van algehele voldoening.   Indien de Opdrachtgever een Consument is geldt de wettelijke rente.
  8. Indien de Opdrachtgever niet tijdig aan zijn betalingsverplichting voldoet, en de Opdrachtnemer genoodzaakt wordt incassowerkzaamheden te verrichten teneinde betaling van de openstaande declaratie af te dwingen, dan is de Opdrachtnemer eveneens gerechtigd om alle werkelijk te maken kosten van gerechtelijke en buitengerechtelijke incasso aan de Opdrachtgever door te berekenen. De buitengerechtelijke incassokosten bedragen 15% over openstaande bedragen met een minimum van € 150,-. Indien de Opdrachtgever een Consument is bedragen de buitengerechtelijke incassokosten 15% over openstaande bedragen tot € 2.500,-; 10% over de daaropvolgende € 2.500,- en 5% over de volgende € 5.000, = met een minimum van € 40,-.

Artikel 9: Wijziging van de Overeenkomst

  1. Indien tijdens of na de uitvoering van de Overeenkomst blijkt dat het voor een behoorlijke uitvoering noodzakelijk is om de te verrichten Werkzaamheden te wijzigen of aan te vullen, zullen Partijen hierover in overleg treden. Indien de wijziging of aanvulling pas na afloop van een relevante periode, zoals een boekjaar, kan worden vastgesteld, zal de Opdrachtnemer de Opdrachtgever zo spoedig mogelijk informeren. Eventuele aanpassingen aan de Overeenkomst, inclusief de hieruit voortvloeiende kosten, zullen schriftelijk worden vastgelegd.
  2. Indien de wijziging of aanvulling van de Overeenkomst financiële, tijdsmatige en/of kwalitatieve consequenties heeft, zal de Opdrachtnemer de Opdrachtgever hierover van tevoren Schriftelijk inlichten, tenzij onmiddellijk handelen is vereist.

Artikel 10: Opzegging

  1. Indien de Overeenkomst tussen Partijen is aangegaan voor onbepaalde tijd, kan de Overeenkomst door beide Partijen Schriftelijk worden opgezegd met inachtneming van opzegtermijn van één maand tegen het einde van een kalendermaand.
  2. Indien de Overeenkomst tussen Partijen is aangegaan voor bepaalde tijd, kan de Overeenkomst tussentijds niet worden opgezegd.
  3. Ingeval er sprake is van een abonnement, wordt dit na afloop van de overeengekomen abonnementsperiode automatisch verlengd met 12 maanden tegen het dan geldende honorarium, tenzij Opdrachtgever het abonnement Schriftelijk opzegt met inachtneming van een opzegtermijn van één maand vóór afloop van de overeengekomen abonnementsperiode.
  4. Opdrachtnemer is gerechtigd een Overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden, zonder verplichting tot enige schadevergoeding, indien:
    • de Opdrachtgever toerekenbaar tekortschiet in de nakoming van zijn verplichtingen tegenover Opdrachtnemer;
    • de Opdrachtnemer daartoe gegronde redenen heeft, zodanig dat in redelijkheid niet van hem kan worden gevergd de Overeenkomst voort te laten duren.
  5. Indien tot (tussentijdse) opzegging is overgegaan door de Opdrachtnemer, heeft Opdrachtgever recht op de medewerking van Opdrachtnemer bij overdracht van Werkzaamheden aan derden, tenzij er feiten en omstandigheden aan die opzegging ten grondslag liggen die aan Opdrachtgever zijn toe te rekenen. Opdrachtnemer behoudt in alle gevallen van (tussentijdse) opzegging aanspraak op betaling van de declaraties voor door Opdrachtnemer tot dan toe verrichte Werkzaamheden. Voor zover de overdracht van de Werkzaamheden voor Opdrachtnemer extra kosten met zich meebrengt, worden deze aan Opdrachtgever in rekening gebracht. Opdrachtgever kan verplicht worden tot vooruitbetaling van deze extra kosten.
  6. Bij beëindiging van de Overeenkomst dienen Partijen alle in hun bezit zijnde Bescheiden die in eigendom toebehoren aan de andere Partij onverwijld aan die andere Partij ter hand te stellen. Opdrachtnemer is gerechtigd deze verplichting eenzijdig op te schorten tot het moment dat Opdrachtgever alle declaraties voor de verrichte Werkzaamheden volledig heeft voldaan.
  7. Indien Opdrachtgever de Overeenkomst beëindigt zonder de opzegtermijn in acht te nemen of indien de Opdrachtgever de Overeenkomst tussentijds beëindigd, is de Opdrachtgever verplicht indien er een vast honorarium is overeengekomen of er sprake is van een abonnement het gehele honorarium of de maandelijkse abonnementskosten tot einde looptijd aan Opdrachtgever te voldoen. In geval van een honorarium op basis van besteedde tijd geldt dat de Opdrachtnemer alsdan recht heeft op het honorarium voor de tot dan verrichte Werkzaamheden, alsmede recht op een vergoeding vanwege het daardoor ontstane en aannemelijk te maken bezettingsverlies, op vergoeding van additionele kosten die Opdrachtnemer reeds heeft gemaakt en kosten die voortvloeien uit eventuele annulering van reeds ingeschakelde derden. De winstderving wordt altijd aan Opdrachtnemer vergoed.

Artikel 11: Garantie & klachten

  1. De Opdrachtnemer biedt een garantietermijn van 3 maanden voor eenvoudige administratieve Werkzaamheden, zoals het inboeken van facturen, betalingen en andere boekhoudkundige handelingen. Eventuele fouten die binnen deze termijn aan het licht komen, worden kosteloos hersteld, mits deze fouten aantoonbaar door de Opdrachtnemer zijn veroorzaakt.
  2. Voor Werkzaamheden met betrekking tot belastingaangiften, waaronder aangiften voor omzetbelasting (btw), loonheffingen en inkomstenbelasting, geldt een garantietermijn van 6 maanden. Binnen deze periode biedt de Opdrachtnemer ondersteuning bij correcties of aanpassingen, mits de fout te herleiden is tot de Opdrachtnemer.
  3. Voor complexe Werkzaamheden, zoals het opstellen van jaarrekeningen of fiscaal advies, geldt een garantietermijn van 12 maanden, afhankelijk van de aard van de opdracht. Correcties binnen deze periode worden kosteloos uitgevoerd, tenzij de fout voortkomt uit onjuiste of onvolledige informatie die door de Opdrachtgever is verstrekt.
  4. De garantiebepalingen in lid 1 tot en met lid 3 zijn niet van toepassing indien:
    • De Opdrachtgever onjuiste of onvolledige informatie heeft verstrekt;
    • Er wijzigingen zijn aangebracht door derden zonder toestemming van de Opdrachtnemer.
  5. Klachten met betrekking tot de uitgevoerde Werkzaamheden dienen terstond na ontdekking van het gebrek (mits Opdrachtgever kan aantonen dat het gebrek niet eerder ontdekt kon worden), per e-mail of per aangetekend schrijven aan Opdrachtnemer te worden gemeld.
  6. Het indienen van een klacht schort de betalingsverplichting van de Opdrachtgever niet op, tenzij de Opdrachtgever kwalificeert als Consument.
  7. In geval van een gegronde klacht kan de Opdrachtnemer kiezen om het in rekening gebrachte honorarium aan te passen, de werkzaamheden kosteloos te verbeteren of opnieuw uit te voeren, of de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk niet (meer) uit te voeren, met een restitutie naar evenredigheid van het reeds betaalde honorarium door de Opdrachtgever.
  8. Indien de klacht niet terstond na ontdekking wordt ingediend, vervallen alle rechten van Opdrachtgever met betrekking tot de klacht.
  9. Voor zover in deze Algemene Voorwaarden niet anders is bepaald, vervallen vorderingsrechten en andere bevoegdheden van Opdrachtgever uit welke hoofde ook jegens de Opdrachtnemer in verband met het verrichten van Werkzaamheden door Opdrachtnemer, in ieder geval na één jaar na het moment waarop Opdrachtgever bekend werd of redelijkerwijs bekend kon zijn met het bestaan van deze rechten en bevoegdheden.

Artikel 12: Aansprakelijkheid

  1. De aansprakelijkheid van Opdrachtnemer is beperkt tot hetgeen in deze Algemene Voorwaarden daarover is bepaald.
  2. Opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor indirecte schade, zoals gevolgschade, gederfde winst of schade aan derden.
  3. Opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat Opdrachtnemer is uitgegaan van door of namens de Opdrachtgever verstrekte onjuiste of onvolledige gegevens.
  4. Opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor werkzaamheden uitgevoerd door Opdrachtgever of door hem ingeschakelde derde(n).
  5. Opdrachtnemer is alleen aansprakelijk voor directe schade of schade die de Opdrachtgever lijdt wanneer die schade is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid.
  6. Onder directe schade wordt verstaan:
    • De redelijke kosten die de Opdrachtgever maakt om de oorzaak en de omvang van de schade vast te stellen, voor zover de vaststelling betrekking heeft op schade in de zin van deze Algemene Voorwaarden;
    • De redelijke kosten die de Opdrachtgever maakt om een gebrekkige prestatie van Opdrachtnemer aan de overeenkomst te laten beantwoorden, voor zover deze aan Opdrachtnemer toegerekend kunnen worden;
    • De redelijke kosten die de Opdrachtgever maakt om schade te voorkomen of beperken, voor zover de Opdrachtgever aantoont dat deze kosten hebben geleid tot beperking van directe schade als bedoeld in deze Algemene Voorwaarden.
  7. Iedere beperking of uitsluiting van aansprakelijkheid geldt mede ten behoeve van door Opdrachtnemer ingeschakelde hulppersonen.
  8. Adviezen worden door Opdrachtnemer naar beste weten en te goeder trouw verstrekt. Opdrachtnemer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, direct of indirect, voortvloeiende uit de inhoud van de door hem gegeven adviezen.
  9. Opdrachtgever vrijwaart en stelt Opdrachtnemer en/of haar medewerkers of door haar ingeschakelde hulppersonen schadeloos betreffende alle aanspraken van Opdrachtgever en/of derden ter vergoeding van door deze derden geleden schade als gevolg van een door Opdrachtgever aan deze derden geleverde zaak en/of Werkzaamheden dat mede bestond uit door Opdrachtnemer geleverde zaken en of Werkzaamheden. De schadeloosstelling omvat mede de te maken procedurele en daarmee samenhangende kosten.
  10. In het geval dat Opdrachtnemer toch aansprakelijk mocht blijken te zijn en in geval uitsluiting van aansprakelijkheid zoals bepaald in deze Algemene Voorwaarden niet mocht blijken te gelden, is de contractuele en/of buitencontractuele aansprakelijkheid van Opdrachtnemer per gebeurtenis, waarbij een reeks samenhangende gebeurtenissen geldt als één gebeurtenis, beperkt tot (in separate en aflopende volgorde):
    • Maximaal het bedrag van het honorarium exclusief btw dat de Opdrachtgever heeft betaald of nog verschuldigd is voor de specifieke Werkzaamheden waaruit de fout c.q. aansprakelijkheid is voortgekomen. Indien de Overeenkomst een doorlooptijd heeft van meer dan drie maanden, is de totale aansprakelijkheid beperkt tot het honorarium exclusief btw dat de Opdrachtgever in de laatste drie maanden heeft betaald of nog verschuldigd is voor de specifieke Werkzaamheden waaruit de fout c.q. aansprakelijkheid is voortgekomen;
    • Maximaal het bedrag dat op ingeschakelde derden, hulppersonen kan worden verhaald;
    • Maximaal het bedrag dat de aansprakelijkheidsverzekering van Opdrachtnemer uitkeert in voorkomend geval vermeerderd met het te betalen eigen risico.
  11. In afwijking van de wettelijke verjaringstermijn, bedraagt de verjaringstermijn van alle vorderingen en verweren ten opzichte van Opdrachtnemer 12 maanden, tenzij door regels van dwingend recht anderszins wordt bepaald. Genoemde termijn is een vervaltermijn en is derhalve niet vatbaar voor stuiting als bedoeld in artikel 3:317 van het Burgerlijk Wetboek.
  12. Indien de Overeenkomst wordt uitgevoerd ten behoeve van meerdere (rechts)personen, geldt de beperking van aansprakelijkheid voor alle betrokken (rechts)personen gezamenlijk. Het is aan deze groep om de maximaal uit te keren schadevergoeding onderling te verdelen.

Artikel 13: Ontbinding- en/of opschortingsbevoegdheid

  1. Indien de Opdrachtgever één of meer van zijn verplichtingen jegens Opdrachtnemer niet, niet tijdig op niet behoorlijk nakomt, is Opdrachtnemer gerechtigd de nakoming van zijn verplichtingen jegens de Opdrachtgever op te schorten totdat de Opdrachtgever alsnog volledig zijn verplichtingen jegens Opdrachtnemer is nagekomen en zijn in geval van verzuim van de Opdrachtgever alle vorderingen van Opdrachtnemer op Opdrachtgever direct en ineens opeisbaar.
  2. Opdrachtnemer heeft het recht de met de Opdrachtgever gesloten Overeenkomst, zonder (verdere) voorafgaande ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst, door middel van een schriftelijke buitengerechtelijke verklaring te ontbinden indien:
    • Sprake is van blijvende Overmacht;
    • Aan de Opdrachtgever (voorlopige) surséance van betaling wordt verleend, het faillissement van de Opdrachtgever wordt aangevraagd of de Opdrachtgever zelf zijn faillissement aanvraagt, de Opdrachtgever aan zijn schuldeisers een (onderhands) akkoord aanbiedt of (met dit doel) een vergadering van schuldeisers bijeenroept of indien met betrekking tot de Opdrachtgever toepassing wordt verzocht of verleend van de Wet schuldsanering natuurlijke personen;
    • De onderneming van de Opdrachtgever wordt geliquideerd en/of de ondernemingsactiviteiten van de Opdrachtgever feitelijk worden gestaakt of naar een plaats buiten Nederland wordt verplaatst;
    • Opdrachtgever bij het sluiten van de Overeenkomst verzocht is om zekerheid te stellen voor de voldoening van zijn/haar verplichtingen uit de Overeenkomst en deze zekerheid uitblijft of onvoldoende is.
  3. Opdrachtgever zal in de gevallen als genoemd in lid 2 hiervoor Opdrachtnemer onmiddellijk in kennis stellen en, in afwachting van verdere instructies van Opdrachtnemer passende maatregelen nemen ter bescherming van de belangen van Opdrachtnemer.
  4. Opdrachtnemer heeft in geval van verzuim van Opdrachtgever het recht de Overeenkomst (buitengerechtelijk) te ontbinden.
  5. Opdrachtnemer is voorts bevoegd de Overeenkomst te ontbinden indien zich omstandigheden voordoen welke van dien aard zijn dat nakoming van de Overeenkomst onmogelijk is of indien er zich anderszins omstandigheden voordoen die van dien aard zijn dat ongewijzigde instandhouding van de Overeenkomst in redelijkheid niet van Opdrachtnemer kan worden gevergd.
  6. Indien Opdrachtnemer overgaat tot ontbinding van de Overeenkomst, zijn de vorderingen van Opdrachtnemer op Opdrachtgever onmiddellijk opeisbaar.
  7. Indien Opdrachtnemer overgaat tot opschorting of ontbinding, is zij op generlei wijze gehouden tot vergoeding van schade dan wel kosten daardoor op enigerlei wijze ontstaan.
  8. Indien Opdrachtnemer de uitvoering van de Overeenkomst opschort conform hetgeen is bepaald in dit artikel, is Opdrachtgever aansprakelijk voor de door Opdrachtnemer door deze vertraging te lijden schade en kosten alsook de winstderving.

Artikel 14: Wervingsverbod

  1. Gedurende de uitvoering van de Overeenkomst en gedurende één jaar na de beëindiging van de Overeenkomst, is het de Opdrachtgever niet toegestaan om medewerkers van Opdrachtnemer of door Opdrachtnemer ingeschakelde hulppersonen, direct of indirect, in dienst te nemen of hierover onderhandelingen te voeren. Indien de Opdrachtgever toch een medewerker van Opdrachtnemer aanneemt, is een boete verschuldigd van 12 maanden brutoloon van de betreffende medewerker of hulppersoon, naast het recht van Opdrachtnemer om volledige schadevergoeding te eisen.

Artikel 15: Intellectuele Eigendom & geheimhouding

  1. Opdrachtnemer behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten voor op werken die zij creëert, gebruikt of heeft gebruikt in het kader van de uitvoering van de Overeenkomst tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Onder werken moet onder meer, maar niet uitsluitend, worden verstaan: rapporten, adviezen, tekeningen, schetsen of andere schriftelijke stukken, werkwijzen, methoden, teksten, logo’s, brochures, macro’s, systeemontwerpen, software, (elektronische) bestanden, en andere Bescheiden.
  2. Het is Opdrachtgever verboden zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Opdrachtnemer voornoemde werken te (doen) verveelvoudigen, openbaren, te reproduceren, exploiteren, te gebruiken in eigen processen van de Opdrachtgever of derden of aan derden ter beschikking te stellen in de ruimste zin van het woord, tenzij uit de aard van de verstrekte werken anders voortvloeit.
  3. Opdrachtgever verkrijgt een niet-exclusief, niet-overdraagbaar recht om de door Opdrachtnemer verstrekte werken te gebruiken voor de doeleinden zoals overeengekomen in de Overeenkomst.
  4. Opdrachtgever zal geen inbreuk maken op de intellectuele eigendomsrechten van Opdrachtnemer en zal Opdrachtnemer vrijwaren voor aanspraken van derden ter zake van inbreuk op dergelijke rechten.
  5. Opdrachtgever zal opdrachtnemer onmiddellijk informeren indien hij kennisneemt van enige inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten van Opdrachtnemer.
  6. Beide partijen zijn verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die zij in het kader van hun Overeenkomst van elkaar of uit andere bron hebben verkregen. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de andere Partij is medegedeeld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie.
  7. Indien, op grond van een wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak, Opdrachtgever gehouden is vertrouwelijke informatie aan door de wet of de bevoegde rechter aangewezen derden mede te verstrekken, en Opdrachtgever zich ter zake niet kan beroepen op een wettelijk dan wel door de bevoegde rechter erkend of toegestaan recht van verschoning, dan is Opdrachtgever niet gehouden tot schadevergoeding of schadeloosstelling en is Opdrachtnemer niet gerechtigd tot ontbinding van de Overeenkomst op grond van enige schade, hierdoor ontstaan.
  8. Opdrachtnemer behoudt het recht de door de uitvoering van de Werkzaamheden toegenomen kennis voor andere doeleinden te gebruiken, voor zover hierbij geen vertrouwelijke informatie ter kennis van derden wordt gebracht.
  9. Bij overtreding van het gestelde in dit artikel verbeurt de Opdrachtgever aan Opdrachtnemer een dadelijk en ineens zonder sommatie of ingebrekestelling opeisbare boete van € 10.000,- per overtreding en € 150,- voor elke dag dat de overtreding voortduurt, zonder dat Opdrachtnemer gehouden zal zijn de schade te bewijzen en onverminderd het recht van Opdrachtnemer om schadevergoeding te vorderen, indien en voor zover de schade het bedrag van de boeten overtreft.

Artikel 16: Overmacht

  1. Opdrachtnemer is op geen enkele wijze aansprakelijk of verplicht tot het vergoeden van enige vorm van schade, indien en voor zover op haar rustende verplichtingen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.
  2. Onder overmacht wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan, naast hetgeen daaromtrent in de wet en jurisprudentie wordt begrepen, alle van buiten komende oorzaken, waarop Opdrachtnemer geen invloed kan uitoefen, doch waardoor Opdrachtnemer niet in staat is om haar verplichtingen na te komen, zoals bijvoorbeeld brand, overlijden, stakingen, personeelsproblemen, plagen, weersomstandigheden zoals storm, hagel, warmte, droogte, regen, overheidsmaatregelen, pandemie, epidemie, vervoersproblemen, oorlog, noodtoestanden alsmede vertraging en/of wanprestatie door toeleveranciers van Opdrachtnemer. Gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht.
  3. Indien er sprake is van een overmacht is Opdrachtnemer gerechtigd de inhoud van de Overeenkomst zodanig te wijzigen dat uitvoering mogelijk blijft, tenzij de wijziging niet redelijk en billijk is jegens de Opdrachtgever. In geen geval is Opdrachtnemer gehouden enige boete of schadevergoeding te betalen.
  4. In geval van blijvende overmacht is Opdrachtnemer gerechtigd de Overeenkomst met de Opdrachtgever door middel van een schriftelijke verklaring en zonder gerechtelijke tussenkomst te ontbinden. Opdrachtnemer is ter zake jegens de Opdrachtgever niet aansprakelijk voor enige door de Opdrachtgever geleden schade, van welke aard en omvang dan ook.
  5. In geval van tijdelijke overmacht is Opdrachtnemer gerechtigd de termijnen waarbinnen de          Overeenkomst moet worden uitgevoerd te verlengen met de tijd gedurende welke de tijdelijke verhindering geldt. Indien genoemde verhindering langer dan 2 maanden duurt, kan de Opdrachtgever (gedeeltelijke) ontbinding van de Overeenkomst verlangen, zonder dat de Opdrachtgever recht heeft op schadevergoeding, zulks onverminderd de (betalings-) verplichtingen van de Opdrachtgever ter zake van het reeds door Opdrachtnemer uitgevoerde deel van de Overeenkomst.
  6. Indien Opdrachtnemer ten gevolge van overmacht is verhinderd zijn verbintenissen ten aanzien van een of enkele van zijn Opdrachtgevers na te komen, maar niet de verbintenissen ten aanzien van alle Opdrachtgevers, is Opdrachtnemer gerechtigd naar eigen keuze te besluiten welke van de verbintenissen en tegenover welke Opdrachtgevers zij zal nakomen, evenals de volgorde waarin dit zal gebeuren.
  7. Indien Opdrachtnemer bij het intreden van de overmacht al gedeeltelijk aan haar verplichtingen heeft voldaan, of slechts gedeeltelijk aan haar verplichtingen kan voldoen is zij gerechtigd het reeds geleverde c.q. het leverbare deel afzonderlijk te factureren en is de Opdrachtgever gehouden deze factuur te voldoen als betrof het een afzonderlijke overeenkomst.

Artikel 17: Overige bepalingen

  1. Opdrachtnemer is gerechtigd alle rechten en verplichtingen voortvloeiend uit de Overeenkomst, aan derden over te dragen tenzij de Opdrachtgever een Consument is. Opdrachtgever verklaart zich hiermee uitdrukkelijk akkoord.
  2. Indien de onderneming van Opdrachtgever of een deel daarvan om welke reden dan ook, op welke wijze dan ook, en in welke vorm dan ook, wordt voortgezet in of samengebracht met een andere onderneming, dan ontstaat er voor wat betreft de nakoming van de verplichtingen voortvloeiende uit de Overeenkomst met Opdrachtnemer een hoofdelijke aansprakelijkheid voor de oorspronkelijke Opdrachtgever en de opvolgende onderneming.
  3. Indien de Overeenkomst wordt aangegaan met twee of meer Opdrachtgevers zijn zij ieder hoofdelijk aansprakelijk voor de volledige nakoming daarvan.
  4. Indien enige bepaling van deze Algemene Voorwaarden geheel of ten dele nietig of vernietigbaar blijkt te zijn, of anderszins ongeldig blijkt te zijn, blijven de overige bepalingen onverkort van kracht. De bepalingen die niet rechtsgeldig zijn of rechtens niet kunnen worden toegepast, zullen worden vervangen door bepalingen die zoveel mogelijk aansluiten bij de strekking van de te vervangen bepalingen. Partijen verplichten zich derhalve tot het toepassen van contractuele conversie.
  5. Op alle onder deze Algemene Voorwaarden gesloten Overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
  6. Geschillen, waaronder mede begrepen die welke slechts door een Partij als zodanig worden beschouwd, welke voortvloeien uit of verband houden met (de uitvoering) van deze Algemene Voorwaarden, de Overeenkomst en/of met de hieruit voorvloeiende of hiermee samenhangende overeenkomsten, alsmede overige rechtshandelingen, zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waarin Opdrachtnemer gevestigd is, tenzij door regels van dwingend recht anderszins is bepaald.

Hoofdkantoor

Vraag en antwoord

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijn gegevens achterlaat in het contactformulier?

Wanneer u uw gegevens achterlaat en op “Versturen” drukt worden uw gegevens via onze beveiligde server naar ons gestuurd. Eén van onze medewerkers zal dan binnen één werkdag contact met u opnemen om uw vraag te bespreken en/of om een afspraak te maken.

Welke tarieven hanteren jullie?

De kosten van onze dienstverlening zijn afhankelijk van de aard van de gewenste werkzaamheden. Voor de volledige financiële administratie en eventuele salarisadministratie hebben we speciale all-in pakketten ontwikkeld. Specifieke losse diensten of maatwerk doen we zoveel mogelijk op basis van een offerte. Indien er geen goede tijdsinschatting gemaakt kan worden, kan er ook gekozen voor nacalculatie.

Kan ik gemakkelijk overstappen als ik al een boekhouder heb?

Jazeker! Wij verzorgen de volledige overstap als u momenteel al uw administratie uitbesteed hebt aan een andere boekhouder, administratiekantoor of accountant. Meestal kiezen nieuwe opdrachtgevers er voor om over te stappen aan het begin van een nieuw boekjaar (1 januari), maar u kunt ook instromen in een lopend boekjaar.

Afhankelijk van de staat van uw administratie bij uw huidige intermediair besluiten we samen of we deze voortzetten of vanaf het begin van het boekjaar volledig opnieuw verwerken. Bij ons staat kwaliteit namelijk hoog in het vaandel en zo voorkomen we dat u fiscaal voordeel misloopt.

Hoe worden mijn gegevens beveiligd?

Er is veel gedaan op het gebied van privacy en veiligheid. Alle bestandsuitwisseling vindt zoveel mogelijk plaats via onze eigen klantportal. Informatie die we via onze website verwerken en cookies die we gebruiken zijn samengesteld in een privacybeleid.

Er is een responsible disclosure beleid, dat betekent dat we – naast het zelf actief zoeken naar kwetsbaarheden in onze systemen – ook openstaan voor meldingen van kwetsbaarheden ontdekt door derden. Indien er een kwetsbaarheid gevonden is, lossen we deze zo snel mogelijk op.

Kan ik ook bij jullie terecht als particulier?

We bieden een aantal diensten aan waar u als particulier van gebruik kunt maken. Zo helpen we u graag met uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, het aanvragen, wijzigen of stopzetten van toeslagen, maar ook bij een incidentele aangifte erfbelasting, schenkbelasting of ander fiscaal vraagstuk.

Overweegt u om ondernemer te worden en wenst u hier begeleiding bij te ontvangen? Dan staan we ook voor u klaar. We begeleiden u van A tot Z in het proces van starter naar succesvolle ondernemer.

Hoe gaat een eerste afspraak in zijn werk bij jullie?

Is dit uw eerste contactmoment met ons? Dan kunt u kiezen voor een vrijblijvend adviesgesprek bij ons op kantoor of via videobellen. Wenst u liever een afspraak bij u thuis of op uw bedrijfslocatie? Dan is dat ook geen probleem, maar kunnen reiskosten van toepassing zijn. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt.

In welk gebied leveren jullie diensten?

Onze dienstverlening verrichten we aan ondernemers door heel Nederland. We zijn gevestigd in Valkenswaard, net onder Eindhoven. Onze dienstverlening vindt voor een groot deel online plaats. We werken graag met u samen via onze klantportal en uw online administratie. Daarnaast maken we gebruik van oplossingen voor videobellen, die hulp op afstand heel gemakkelijk maken.

Stuur ons een e-mail

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter.

Open chat
1
Kunnen we u ergens bij helpen?
Hey, kan ik u ergens mee helpen?